В навечерието наДеня на светите братя Кирил и Методий, на

...
В навечерието наДеня на светите братя Кирил и Методий, на
Коментари Харесай

Управителят на област Плевен връчи седем грамоти „Неофит Рилски” по случай 24-ти май

В навечерието наДеня на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност, шефът на област Плевен Николай Абрашеввръчи отличие - грамота„ Неофит Рилски ”.

Грамотата „ Неофит Рилски ” се присъжда на педагогичен експерти за дългогодишна цялостна професионална активност в системата на предучилищното и учебното обучение.



На събитието присъстваше и Албена Тотева – шеф на Регионалното ръководство на образованието – Плевен и посетители на мероприятието.

По време на връчването на грамотите регионалният шеф поздрави отличените като им благодари за това, което вършат за развиването на нашите деца в областта на образованието.



Пожела им също здраве и безрезервност в делата им и отсега нататък.

Изказана бе и признателност от госпожа Тотева, която изрази признателността си към всички, които способстват за знанията и уменията на децата в региона.



Удостоените с грамота „ Неофит Рилски ” са номинирани от обществените сътрудници и Регионално ръководство на образованието – Плевен по предложение на педагогическите препоръки на детски градини и учебни заведения.



Грамота „ Неофит Рилски ” се присъжда на педагогичен експерти за дългогодишна цялостна професионална активност в системата на предучилищното и учебното обучение.

Отличените с грамота „ Неофит Рилски ” са:

1. Анелия Атанасова Атанасова – Заместник – шеф, образователна активност в ПГЕХТ „ Проф. Асен Златаров ” град Плевен

2.Маргарита Иванова Рашкова – Старши преподавател, общообразователен образователен предмет в прогимназиален стадий в ОУ „ Васил Левски ” град Плевен

3.Анелия Цветкова Несторова – Старши преподавател, общообразователен образователен предмет гимназиален стадий в ПГПЧЕ „ Димитър Димов ” град Плевен

4.Марина Миткова Георгиева – Учител, общообразователен образователен предмет в гимназиален стадий в ПГПЧЕ „ Димитър Димов ” град Плевен

5.Пламен Милчев Петранов – Старши преподавател, общообразователен образователен предмет в гимназиален стадий в МГ „ Гео Милев ” град Плевен

6.Ива Ангелова Вълкова – Директор, ДГ „ Детска планета ” село Бреница

7.Иглика Боянова Влахова – Главен преподавател в ДГ „ Гергана ” град Плевен
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР