Защитникът на Швейцария – Мануел Аканджи, който отбеляза почетното попадение

...
Защитникът на Швейцария – Мануел Аканджи, който отбеляза почетното попадение
Коментари Харесай

Аканджи: Много е тежко, но имаме нужното качество да играем отново на СП

Защитникът на Швейцария – Мануел Аканджи, който означи почетното попадение при тежката загуба с 1:6 от Португалия на 1/8-финала на Световното състезание в Катар, несъмнено не беше благополучен от отпадането, само че показа, че отборът разполага с нужния капацитет да се вдигне и още веднъж да играе на огромен конгрес.

„ Ние започнахме мача в действителност добре и нещата изглеждаха под надзор първоначално. Определено не трябваше да позволяваме толкоз елементарно първия гол в обстановка, в която трябваше да се оправим много по-добре. Същото важи и за втория гол. Оттам нещата станаха доста сложни за нас. Опитахме да реагираме, само че нещата ставаха все по-трудни и по-трудни “.

„ Това беше доста тежък двубой. Играчи като Пепе в действителност умеят да употребяват статичните положения. Той го направи доста добре при втория гол, когато ни надскочи и вкара във вратата след корнер. На почивката знаехме, че всичко е завършило “.

„ Мисля, че работихме добре, изключително с тази скица с трима в отбрана, само че те имаха страхотни шансове, използваха ги доста добре и се оправиха в действителност доста мощно “.

„ Мисля, че несъмнено не играхме добре. Можем да играем много по-добре. Нашият тим знае по какъв начин да действа по-силно. В предишното сме го показвали. Определено през днешния ден нищо не се случи добре за нас. Имаме положителни и качествени играчи, които ще ни оказват помощ да се надигнем още веднъж и да се надяваме, че ще бъдем още веднъж на такива огромни конгреси и ще играем на Световно състезание “, съобщи бранителят на Манчестър Сити след дуела.   
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР