Засега няма официални доказателства за това, че SARS-CoV-2 е манупулиран

...
Засега няма официални доказателства за това, че SARS-CoV-2 е манупулиран
Коментари Харесай

Кантарджиев: Трети сме по ниска смъртност в Европа

Засега няма публични доказателства за това, че SARS-CoV-2 е манупулиран в лаборатория. Към момента повече са незнайните във връзка с вируса, в сравнение с известните. Това съобщи проф. Тодор Кантарджиев след въпрос от медии за това, че откривателят на вирусът HIV – проф. Люк Монтание, твърди, че новият ковид е основан в лаборатория.

„ Оставям на научната общественост да реши неговите визии и теории. Проф. Монтание в последните години изрече доста и доста забавни хипотези. Той е почитан от нас и от света академик, само че ще се въздържа да разясня казаното от него вчера”, разяснява проф. Кантарджиев.

Той разкри още, че към този момент не се знае по какъв начин поражда имунният отговор на организма към вируса и дали той може да го защищити от заразяване. „ Добрата вест е, че към този момент можем да твърдим, че сигурно това е ковид – държанието му е като на останалите коронавируси. Надяваме се и климатичните промени да дадат резултат, по този начин както вършат те със сезонния грип”, изясни още професорът по време на постоянния брифинг тази заран.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР