НЮ ЙОРК (AP) — Федералните субсидии могат да бъдат огромен

...
НЮ ЙОРК (AP) — Федералните субсидии могат да бъдат огромен
Коментари Харесай

Десет федерални агенции получават „A+“ в годишната карта с резултати, измерваща целите на договарянето на малкия бизнес

НЮ ЙОРК (AP) — Федералните дотации могат да бъдат голям подтик за дребния бизнес. А някои федерални организации се оправят по-добре в даването на безплатни средства на дребния бизнес от други.

Администрацията за дребния бизнес разгласява своята годишна карта с резултати, измерваща до каква степен федералните организации реализират своите цели за подписване на контракти за дребен бизнес всяка година.

Като цяло федералното държавно управление има за цел да разпореди 23% от договорите на дребни предприятия. През фискалната 2023 година 28,4% от договорите са предоставени на дребни предприятия, възлизащи на 178,6 милиарда $. Това е третата година на надхвърляне на задачата съгласно SBA.

SBA сподели, че договорите поддържат над един милион работни места в промишлености като произвеждане, строителство и технологии.

„ Чрез Програмата на президента Байдън за вложение в Америка, ние поддържаме начинания за поддържане на стопанската система на нацията – обезпечаване на конкуренция и равни условия, тъй че дребни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР