Тя беше призната за виновна в Кралския съд в Лийдс

...
Тя беше призната за виновна в Кралския съд в Лийдс
Коментари Харесай

Майка е изправена пред затвор за това, че не е казала на полицията за участието на сина си в заговора за бомбен атентат в Лондон

Тя беше приета за отговорна в Кралския съд в Лийдс по две обвинявания за неразкриване на информация за терористични актове.

Сътрудникът на нейния наследник, Ал Арфат Хасан, тогава на 19 години, от Енфийлд, Северен Лондон, беше гледал същия видео урок на ISIS, употребен от атентатора от Манчестър Арена, Салман Абеди, и купи два от трите химикала, нужни за изработката на сходна бомба.

Той неведнъж претърсваше „ премиите “ за мъченици в парадайса и се снима по какъв начин държи мачете и две бутилки с химикали, преди да оправи косата си и да каже: „ Все отново би трябвало да изляза да наподобявам добре. Финал моменти и това. "

Приятелката на Хасан, Тасния Ахмед, в този момент на 21 години, беше приета за отговорна в кралския съд в Улуич предишния месец за това, че не е уведомила полицията и чака присъда.

Тя неведнъж е казвала Хасан тя „ обичаше “ насилието му и ултра-стриктното му пояснение на исляма, до момента в който не се охлади и не се престори, че има рак, което го накара да заплаши с „ касапница “, в случай че тя го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР