Задържан е служител на гранична полиция, отглеждал канабис, съобщиха от

...
Задържан е служител на гранична полиция, отглеждал канабис, съобщиха от
Коментари Харесай

Задържаха служител на гранична полиция, отглеждал канабис

Задържан е чиновник на гранична полиция, отглеждал канабис, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В зарязан аграрни парцел в село Делейна чиновниците на реда разкрили 14 конопени растения с височина сред 140 и 235 см. В изискванията на необходимост проверяващите претърсили намиращ се наоколо частен дом, населяван от 45-годишен гражданин на селото. Там разкрили химически препарати, употребени в растениевъдството.
Мъжът е арестуван за 24 часа за съпричастност към нелегално отглежданите растения съгласно първичните данни сочат съпричастност на мъжа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Още канабисови насаждения криминалисти разкрили в ненаселен двор на частен адрес в селото. На място били открити двама видинчани - 48-годишна жена и 56-годишният ѝ брачен партньор, в миг на осъществяване на действия по развъждането на растенията.
Иззети са 21 стръка с височина към 200 см. Изяснено било, че мъжът е чиновник на гранична полиция. Местопроизшествието е посетено от чиновници на ОД на МВР-Видин, дирекция „ Вътрешна сигурност “-МВР и следовател.

Съпрузите са арестувани за 24 часа. По случая е формирано следствено дело по разказа на областен следствен отдел при прокуратурата във Видин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР