Денят вещае успехи: Тези зодии обаче да се пазят. Това

...
Денят вещае успехи: Тези зодии обаче да се пазят. Това
Коментари Харесай

Денят вещае успехи: Тези зодии обаче да се пазят

Денят вещае триумфи: Тези зодии обаче да се пазят. Това предсказва хороскопът за днешния майски вторник. Какво още са предначертали звездите за вас, вижте:Хороскоп за вторник 21 май 2024Овен
Днес Вашите триумфи в любовта ще бъдат директно свързани със силата на Вашия разсъдък. Ерудиция също ще Ви е нужна, само че тя няма да има решаваща роля. Издемонстрирайте, че не сте лишени от мозък, а през днешния ден ще има кой да го оцени.
Телец
Очаква Ви прелестен ден, доста подобаващ за другарство, другарски срещи и нови запознанства. Ще прекарате времето си добре, намирайки доста мотиви за наслада и забавление. Лесно ще се справяте с домашните отговорности. Ще се появят нови хрумвания и проекти. Финансовата обстановка е удобна и ще може да вършиме по-едри покупки. През втората половина на деня са евентуални пътувания, които ще бъдат уморителни, само че сполучливи. Денят е подобаващ за разискване и начало на взаимни планове.
Близнаци
Днес е удобен ден, с цел да запознаете своя обичан човек с родителите и приятелите си – изобщо – с тези, които са Ви скъпи и близки. Именно през този ден е огромна вероятността, те взаимно да се харесат и по-късно да имат предпочитание, да продължат общуването.
Рак
Днес ще почувствате особена отговорност за Вашия обичан човек. Даже тази отговорност ще бъде толкоз огромна, а Вашите благоприятни условия – толкоз незначителни, че този дисонанс доста ще Ви изплаши и разстрои. Впрочем, с Ваша помощ нещо въпреки всичко може да се промени.
Лъв
Много нетипично за Вас – да си останете в къщи, вместо да отидете да се радостните в огромна компания! Само че нес доста ще Ви се желае, да бъдете двамата с обичания човек, а целия останал свят да остане зад вратата. Няма и потребност да се каже, че на никого не бихте разрешили да Ви отклони от това занятие. А и белким се е случвало, да позволите някой да Ви убеди или да Ви отклони елементарно в или от нещо? Достатъчно е, единствено меко да кажете „ не ”.
Дева
Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си. Нали по този начин? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че от време на време ги скривате дори от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болежка в корема си. Какво значи тя? Какво я облекчава или ускорява? Не се опасявайте да споделите това с доверено лице. Ако сега тази роля е вакантна, то е мъчно да си визиите по-подходящ миг, с цел да установите с някого сходни връзки. Ако желаете да имате триумф в специалността, проявете повече такт към своите настоятелен сътрудниците.
Везни
През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.
Скорпион
Няма никаква изгода от това, в случай че единствено говорите, а нищо не вършиме. Така че престанете единствено да разказвате, че бихте желали да видите себе си в ролята на артист, актьор или човек, заемещ висока служба във Вашата компания, а се заемейте за работа! Намерете място, на което бихте желали да се деянията. Не сте уверени, че в този момент е най-подходящото време? Какво пък – тогава изберете най-подходящия по Ваше мнение миг, и се зарадвайте, като видите по какъв начин добре се подрежда всичко. Не може да се каже, че огромен и самостоятелен човек като Вас, се нужжждае непрекъснато някой да го държи за ръката. Като независим човек сте си избрали път, и крачейки по него се усещате задоволително удобно.
Стрелец
Възможно е да се опитате да си извършите опити с нови стилове на живеене, както и да завържете другарство с забавни и знаещи хора. Освен това денят е прелестен за търговия с акции, а и за търсене на финансова поддръжка за своите хрумвания, а също и за креативните си планове.
Козирог
Доста мъчно ще Ви бъде през днешния ден да поддържате равнището на другарство, признато в компанията, в която ще се намирате. Не се опитвайте да се покажете по-добри, в сравнение с сте, тъй като това ще има противоположен резултат.
Водолей
През този ден се доверявайте на себе си и на своите усеща. Ако те са в прорез с публичното мнение, можете, несъмнено, да се вслушате с него, само че да не го взимате доста близо до сърцето си, тъй като не си заслужава.. Вашата вътрешен глас ще Ви покаже единствения верен ход. Това се отнася за персоналния живот преди всичко.
Риби
Денят е обвързван с приятни фамилни събития, а е допустимо и приемането на положителни вести от далечни родственици. Наистина, Рибите-родители може и да се пообезпокоят, защото има възможност за децата им ненадейно да зародят компликации. Запазете миролюбиво въодушевление и вярвайте в своите потомци: с доста от проблемите те ще се оправят сами. Днес може да поглезите себе си, а денят дава обещание осъществяването на някакви отдавнашни стремежи. Само при общуването с малко познати хора би трябвало да сте извънредно внимателни – има риск да кажете непотребни неща и с това да си навлечете гнева на другите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР