Забравете за така популярните посещения на българи до Одрин с

...
Забравете за така популярните посещения на българи до Одрин с
Коментари Харесай

Приложения за пазаруване на дрехи онлайн - предимства и недостатъци

Забравете за по този начин известните визити на българи до Одрин за всеобщо и необмислено пазаруване на евтини артикули на едро и дребно. Множество интернационалните компании възприеха образеца на AliExpress и приложиха сполучливия му бизнес модел в другите страни. 

Именно това е главната причина новата мода измежду дамите, появила се едвам преди няколко години, изразяваща се в онлайн извършване на покупки на облекла и долни дрехи онлайн, да става все по-разпространена и желана. Палта, обувки, рокли,,, ризи, блузи - всички категории са безусловно налични и могат да бъдат поръчвани. 
-->
Кои приложения визираме с изключение на към този момент упоменатия AliExpress? Amazon Shopping, Wish, Shein, eBay, ASOS, Gilt, SportsDirect. Удачно е да се спомене, че и одобрени марки за облекла като H&M, Terranova, Zara, Bershka и други все по-успешно развиват мобилни приложения и работещи онлайн магазини като. Какви обаче са изгодите и провокациите пред извършването на покупки по сходен способ? 

Предимства на онлайн извършването на покупки през приложения

Достъп до по-широка гама от продукти

Ясно е, че приложенията, изключително тези с интернационална доставка, дават доста по-голям подбор от кройки, цветове, материи. По този метод можете да се сдобиете с забавна и истинска находка, с която да извършите усещане на близките и да заявите по-категорично стила си.

Става бързо и елементарно с доставка до адрес

Едно от значимите преимущества на онлайн извършването на покупки като цяло е оптимизацията на времето и физическото ни придвижване от магазин на магазин. Поръчката ни идва непосредствено до посочен от нас адрес, без непотребни формалности.

Възможност потребителят да се възползва от профилирани предложения, безвъзмездна доставка над избрана сума, ваучери, стратегии за преданост и бонус точки

Важна част от създаването на приложенията и онлайн извършването на покупки е цифровият маркетинг, изразяващ се в разнородни промоции - както ценови, по този начин и неценови. Те трансформират елементарния клиент в предан и го стимулират да повтори и потрети с покупката. 

Често пъти продуктите са по-евтини

Голямата причина за известността на приложенията за облекла се крие точно тук - доста по-ниската цена. Понякога става въпрос за двойна и тройна разлика, която не въздейства толкоз директно на качеството.

Гъвкави условия за връщане и подмяна

Всеки може да направи недобра преценка и да се озове с продукт, който не му става или не му стои добре. Онлайн магазините нормално одобряват безпроблемно връщането, замяната или даже възвръщат парите, в случай че има проблем със самата доставка.

Недостатъци на онлайн извършването на покупки през приложения 

Известна доза неустановеност в характерностите на продукта

Както споменахме, ние не виждаме напълно какво купуваме като онлайн консуматори. В това се крие и най-сериозният риск: да има тотално разминаване сред описаните спецификации и действителността, което ни оставя много разочаровани.

Плащане авансово

За множеството елементарни хора да платиш авансово стока, която не си видял или получил, се смята за сериозен минус. И единствено тази дребна специфичност е в положение да ги откаже от сходни инициативи. 

Затруднена интернационална конюнктура и закъснение на доставките, в случай че се поръчва интернационално 

Напрегнати интернационалните връзки и високата цена на горивото оказаха отрицателен резултат върху световните превоз и логистика. Множество колета закъсняват, губят се или би трябвало да се заплащат в допълнение, даже и до неотдавна да са били безвъзмездни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР