Шампионът от миналия сезон в Италия - Наполи шокиращо няма

...
Шампионът от миналия сезон в Италия - Наполи шокиращо няма
Коментари Харесай

Шампионът от миналия сезон в Италия няма да играе в евротурнирите

Шампионът от предишния сезон в Италия - Наполи шокиращо няма да играе в евротурнирите през новия сезон. 
Прочетете още
Неаполитанци направиха отблъскващ сезон, само че най-малко можеха да чакат финала за Лигата на конференциите, където да се надяват Фиорентина да победи и да завоюва евроквота за Лигата на конференциите от новия сезон. 

Това обаче няма да стане, тъй като Наполи направи 0:0 с Лече и то вкъщи и остана 10-ти, тъй като има по-лоши индикатори от 9-ия Торино. Така торинци ще стискат палци на Фиорентина против Олимпиакос в сряда, с цел да завоюват евроквота.

Наполи пък ще би трябвало да се задоволи през новия сезон единствено с присъединяване в Серия А и Купата на Италия. Все още не е ясно кой ще е новият треньор на неаполитанци. 

Те бяха водени от Франческо Калцона, който е отпред и на националния тим на Словакия, само че съвсем несъмнено той няма да продължи да води Наполи. 

Иначе през вчерашния ден и Рома загуби възможностите си да играе в Шампионска лига и ще се задоволи единствено с Лига Европа. Римляните чакаха Аталанта да не завоюват против Торино, с цел да завършат отвън топ 4, само че носителят на Лига Европа завоюва и по този метод отстрани шанса и Рома да играе в Шампионска лига. Освен всичко друго Аталанта ще може да завоюва и бронзовите медали, тъй като има още един отсрочен мач против Фиорентина на 2 юни. Бергамаските при победа ще задминат третия Ювентус, който ще стане четвърти.

В Шампионска лига от Италия се класираха Интер, Милан, Ювентус, Аталанта и Болоня.

В Лига Европа ще играят Рома и Лацио. 

Фиорентина е на край на Лигата на конференциите и при победа ще се класира за Лига Европа, а в Лигата на конференциите ще отиде Торино. Ако Фиорентина загуби финала в шампионата в сряда ще играе в Лигата на конференциите през новия сезон.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР