Hell`s Kitchen, а не Ергенът, е истинското предаване за влюбени

...
Hell`s Kitchen, а не Ергенът, е истинското предаване за влюбени
Коментари Харесай

Победителят от Hell`s Kitchen – Чоткин стяга сватба, кумът вече е избран

Hell`s Kitchen, а не " Ергенът ", е същинското предаване за влюбени в родния ефир тази пролет. До този извод може да стигне човек, в случай че прегледа голата статистика. Романтичното риалити на bTV завърши с две разрушени момински сърца, само че пък готварското шоу на Нова телевизия може да се похвали с цели 3 годежа – на тримата финалисти Станислав, Димитър и  Чоткин, който в Кухнята на пъкъла завоюва освен избраница, само че и успеха, и огромната премия от 100 хиляди лв.. Сега той стяга женитба с колежката си Камелия, с която се срещна в риалитито единствено преди няколко месеца.

" Беше обич от пръв взор! ", безапелационни са и Чоткин, и Камелия, когато ги питат за тяхната връзка. Двамата прекарват единствено няколко седмици дружно в кулинарното предаване на Нова тв, само че през цялото време са сигурни, че оттук насетне ще бъдат един до различен цялостен живот. Тя отпадна от надпреварата на началник Виктор Ангелов на много ранен стадий, само че времето там й е задоволително, с цел да срещне мъжа на живота си – спечелилият Лъчезар Чоткин. В Кухнята на пъкъла те са били неразделни. " Камелия седна до мен един ден и от метода, по който разговаряхме, разбрах, че това е дамата на живота ми! ", безапелационен е израсналият в дупнишкото село Червен бряг кулинар. " След като Камелия отпадна, непрекъснато мислех за нея и желаех да я видя още веднъж. Тя беше моята мотивация да не преставам да се боря за победа! ", споделя още Чоткин, споделя hotarena.

В шоуто той даде обещание, че в случай че завоюва, още същия ден ще изиска ръката на своята обичана. Шеф Ангелов се погрижи това да стане по-рано. Топ кулинарът предложи на тримата финалисти тази година да паднат на коляно пред своите половинки, откакто готвиха един до друг с тях дни преди огромния край. И тримата мъже се възползваха от този късмет и по този метод шоуто се похвали с цели три годежа.

" Всички ми споделяха, че съм луда. Чудеха се по какъв начин може да съм влюбена и да желая да се омъжа за човек, който познавам единствено от няколко седмици! ", споделя щастливата избраница. За момента тя е удовлетворена от решението си и се усеща добре, готвейки се да облече сватбена рокля.

Къде ще живеят младите? За Камелия се знае, че е от Русе, а Чоткин от години не живее в България. Той е пристигнал от Лондон особено за шоуто, като считал да се върне там след финала. Сега обаче проектите му май ще се трансформират.

Документите на Лъчезар за Hell`s Kitchen подава негова близка без негово познание. Към оня миг той работи като трети основен готвач в първокласен ресторант в 5-звезден лондонски хотел. Когато от шоуто му се обаждат, с цел да му оповестят, че е утвърден за присъединяване, той се изненадва, тъй като не е кандидатствал. После обаче взема решение да си опита шанса. " На сътрудниците в ресторанта споделих, че напущам, тъй като ще вземам участие в Hell`s Kitchen. Те се изненадаха, тъй като доста се бях борил, с цел да ме назначат на позицията, която заемах. За да я задържа, трябваше да съм работил на нея най-малко 6 месеца, а аз бях работил единствено три. Ако реша да се върна в този ресторант, ще би трябвало да стартира от по-ниско ходило. Но откакто завоювах Hell`s Kitchen, не знам дали ще се върна ", разсъждава спечелилият.

Двамата с Камелия занапред ще мислят къде ще живеят отсега нататък – дали в България, Англия или друга страна. 31-годишният предстоящ жених е прекарал цели 18 години зад граница. В началото в шоуто даже се тормозил, че българският му език не е задоволително добър, с цел да се оправя в кухнята на началник Ангелов. 14 от тези години в чужбина за него са минали в Милано. Препитавал се като готвач. Напуснал италианския град, когато се разделил с тогавашната си другарка, с която делели общо жилище. Върнал се в родното си село, само че другар, който живеел в Лондон, му се обадил, че има място за него в квартирата му в британската столица. " Тръгнах за Лондон, без да приказвам британски. Още като дойдох, ми взела парите за наема и останах със 70 паунда и без работа ", връща лентата готвачът. Смятал да мие коли на автомивка, с цел да се препитава, само че същата негова близка, която го е записала за присъединяване в " Кухнята на пъкъла ", тогава го свързала с организация, в която му предложили работа като мияч на чинии в ресторант.

Бъдещата кулинарна звезда благ чинии към месец – до момента в който шефът му, който бил италианец, схванал, че приказва родния му език. От дума на дума двамата се сближили и индивидът съдействал на българина да го реалокират в екипа на готвачите. Ресторантът бил китайски, в кухнята му съвсем никой не говорел британски, тъкмо както нашето момче, което обаче около другите готвачи понаучил китайски. Постепенно Чоткин научил и британски, съумял да откри по-добра работа, да пораства в кариерата, до момента в който стигне до пост трети основен готвач, а по-късно – и до настоящата си обстановка на победител в Hell`s Kitchen, щастливо влюбен и забогатял със 100 хиляди лв. предстоящ жених.

Кога и къде ще е сватбата, към момента не е решено. Очаква се началник Ангелов, който сватоса младите, да бъде и техен кум.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР