Hotnews.bg припомня, че през 2014 година тя, заедно с Хасан

...
Hotnews.bg припомня, че през 2014 година тя, заедно с Хасан
Коментари Харесай

Крисия иска пак на Евровизия

Hotnews.bg напомня, че през 2014 година тя, дружно с Хасан и Ибрахим, завоюва второ място на детския песенен конкурс с осъществяването си на песента „ Планета на децата “. Гласуването на феновете от държавите-членки на „ Евровизия “ отреди първото място на Италия. Тогава тя беше едвам на 10 години и излезе на сцената болна. Сега младата дама, която приключи преди година музикално учебно заведение, желае още веднъж да пее на " Евровизия ".

" Искам още веднъж да се явя на " Евровизия ". Това ми е на напред във времето в главата и се надявам да покорим още върхове, основно с история и обръщение. Ще се веселя да сме още веднъж дружно с Хасан и Ибрахим ", сподели тя в изявление за bTV. България обаче към този момент няколко години не взе участие на състезанието поради липса на средства.
Реклама
Крисия издаде нова ария след години безмълвие. " Нежност " демонстрира Крисия в нова светлина. " Смятам, че всеки би трябвало да има такива паузи в живота си, без значение в каква обстановка се намира. Това е нещото, което ни оказва помощ да се преоткрием. Ние сме души в тела, които просто бягаме от тялото си за малко и намираме нашите си места. Сега преоткривам себе си с новата си музика ".

" На мен задачата ми в никакъв случай не е била да бъда известна и непрекъсната в това, което върша. Целта ми е да оставя история и послания. Без значение по кое време и по какъв метод. Предпочитам да си поема въздух, в сравнение с да продължа и да прилепям себе си - безапелационна е младата певица. - През тези години се научих на едно от най-важните неща - търпението. Споменавам много постоянно смисъла на тази дума. Търпението е доста сложна част в нас, изключително, когато егото се обажда по телефона и споделя, че не би трябвало да действам по избрани способи. Аз в тези години на пауза си дадох напълно свободата, да усетя какво е да бъда толерантен човек и от нищото, да изровя нещо ", описа още Крисия.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР