За някои фенове подкрепата към националния отбор по футбол е

...
За някои фенове подкрепата към националния отбор по футбол е
Коментари Харесай

С колело до Москва, или докъде се простира любовта на футболния фен

За някои почитатели поддръжката към националния тим по футбол е от първостепенно значение. Но малко на брой са тези, които са подготвени да се впуснат в премеждие в името на любовта към страната си и пристрастеността към футбола.

За да поддържа Саудитска Арабия в откриващия дуел на международното състезание по футбол, Фахд ал Яхия измина повече от 5145 км с колело от родния Рияд до Москва. Отборът му ще се изправи против домакина Русия в 18.00 часа на стадион " Лужники ".

" Принцът на област Рияд ми връчи националния байрак и го пренесох през целия път до Русия и посолството на Саудитска Арабия в Москва, където го предадох на посланика. Направих пътешествието, с цел да мога да поддържа " зелените соколи " на международното състезание ", сподели пред уеб страницата на ФИФА Ал Яхия.

По време на колоездачното си премеждие той прекосява четири страни за 75 дни. Ал Яхия признава, че тестването е било тест за физическите му благоприятни условия, като в част от пътуването е имал проблеми с главата и гърба след случай с камион.

След идването си в Русия саудитецът първо посети базата на националите в Санкт Петербург. Там той се срещна с футболистите и президента на футболната федерация Адел Езат, който го приветства за " отдадеността, с която е преодолял всяка преграда в името на поддръжката за отбора ".
شهدت تدريبات المنتخب السعودي وجود احد الدراجين الذي قدم من الرياض الى سانت بطرسبورج بدراجته الهوائية و حظي بتصفيق و ترحيب جماهيري كبير pic.twitter.com/fSFR4n9mpX
— Abdullah Alghazal, FIFA (@FIFAWorldCupKSA) 10 June 2018

Според последователя тестването му е било задоволително мъчно, с цел да го повтори още веднъж. " Пътуването с колело е дълго и поради това ще хвърча назад за Рияд ", сподели още Ал Яхия.

Какво би трябвало да знаете за международното
Пълна стратегия на международното и къде ще се излъчват мачовете: вижте тук
Кои са любимците: Бразилия против европейските тимове
Кои са стадионите: четете тук
Кои са футболистите, които могат да впечатлят: четете тук
Гласът на бизнеса и спонсорите: четете тук
Какво чака българският бизнес около международното: четете тук
Кои са топките от международните шампионати: разгледайте галерията
Кой е по-по-най измежду състезателите и тимовете: разгледайте графиките

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (185)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР