За 14 поредна година Орденът на Рицарите тамплиери на Храма

...
За 14 поредна година Орденът на Рицарите тамплиери на Храма
Коментари Харесай

Ген. Венцислав Мутафчийски стана Рицар на годината


За 14 поредна година Орденът на Рицарите тамплиери на Храма на Йерусалим – Велик приорат България организира нощес коледен благотворителен бал, на който бяха набрани средства за надарени деца. Традиционно тамплиерите връчват и огромната премия „ Рицар на годината “, а влиятелното отличие тази година е за ген. Венцислав Мутафчийски.

Великият приор на Орденът на Рицарите тамплиери на Храма на Йерусалим – Велик приорат България акад. Румен Ралчев благодари на ген. Мутафчийски за силата на духа и високия професионализъм по време на пандемията.

" За мен е голяма чест и привилегия да получа самопризнание за моя труд тъкмо от вас ", сподели ген. Мутафчийски. Най-добре е да се търси истината, а не славата, добави още началникът на ВМА. Ген. Мутафчийски изрече признателност на целия екип на ВМА, който работи с отдаденост и сърдечност.

Традиционно премията „ Рицар на годината “ се връчва на цивилен лица, които са с принос към обществото. Призът се присъжда от 2008 година, а неповторимата статуетка е дело на на рицаря-тамплиер от Пазарджик Спас Киричев.



На благотворителния бал в столичния хотел „ Маринела “ тамплиерите набраха средства за стипендии за надарени деца.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР