Принц Хари остана зашеметен от категоричния отказ на баща му

...
Принц Хари остана зашеметен от категоричния отказ на баща му
Коментари Харесай

Принц Хари намира отхвърлянето на крал Чарлз за „особено болезнено“, тъй като „всеки знае истинската причина“

Принц Хари остана замаян от безапелационния отвод на татко му да се срещне с него по време на скорошното му посещаване в Обединеното кралство – и го откри изключително мъчително, защото „ всеки знае същинската причина “.

Това е съгласно кралски специалист и създател, който допусна, че пренебрежението е „ мъчителен “ удар за херцога на Съсекс, който по време на скорошното си посещаване в Лондон за 10-ата годишнина на Invictus Games, не получи топлото посрещане, на което можеше да се надява от татко си. Въпреки спекулациите и очакванията за стопляща сърцето среща на татко и наследник след предходното им помиряване след страха от рак на крал Чарлз III, херцогът беше посрещнат с отчаяние. В ход, който имаше за цел да анулира всички клюки, екипът на принц Хари пусна изказване, изясняващо обстановката.

„ В отговор на многото запитвания и продължаващите спекулации дали херцогът ще се срещне с татко си, до момента в който в Обединеното кралство тази седмица, за жалост няма да е допустимо заради цялостната прогр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР