Южнокорейският президент Мун Дже Ин е прекарал безсънна нощ, очаквайки

...
Южнокорейският президент Мун Дже Ин е прекарал безсънна нощ, очаквайки
Коментари Харесай

Южнокорейският президент не е спал, заради срещата Тръмп - Ким Чен Ун

Южнокорейският президент Мун Дже Ин е прекарал безсънна нощ, очаквайки историческата среща в Сингапур сред американския си сътрудник Доналд Тръмп и севернокорейския водач Ким Чен Ун, предадоха информационните организации.

" Мисля, че вниманието на целия ни народ в този момент е приковано към събитията в Сингапур. Аз също прекарах безсънна нощ ", сподели южнокорейският президент пред свои сътрудници в Сеул.

Мун е отсрочил една среща, с цел да следи предаването онлайн по малкия екран на протичащото се в Сингапур. " Заедно със сънародниците си откровено се надявам, че срещата ще премине сполучливо и ще открие нова ера на цялостна денуклеаризация, мир и връзки сред Южна Корея, Северна Корея и Съединените щати ", акцентира южнокорейският президент.

От историческата среща в Сингапур: Три пъти зададоха на Ким Чен-ун значим въпрос, само че той не отговори!

Припомняме, че американският президент Доналд Тръмп и севернокорейският водач Ким Чен-ун имаха среща лице в лице в Сингапур преди срещата на върха в цялостен състав. Само преводачи участваха на историческата им среща. Тръмп изрази вяра, че срещата им ще помогне да се решат проблемите на предишното. Докато двамата водачи вървяха към залата за договаряния в цялостен състав, публицисти дочуха по какъв начин Доналд Тръмп споделя, че след срещата на четири очи имаме „ отлични отношения” с Ким и че диалогът е минал „ доста, доста добре”. Американският водач увери още, че срещата с Ким Чен-ун ще " реши огромните алтернативи ". Лидерът на КНДР от своя страна съобщи, че срещата е била " прелюдие към мир ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР