Състоянието на сестрата на Крал Чарлз III Ан се подобрява

...
Състоянието на сестрата на Крал Чарлз III Ан се подобрява
Коментари Харесай

Подобрява се състоянието на британската принцеса Ан

Състоянието на сестрата на Крал Чарлз III Ан се усъвършенства в болница, откакто получи мозъчно разтърсване при случай в имението си, заяви нейният брачен партньор, представен от Би Би Си.

„ Тя се оправя добре – постепенно, само че несъмнено “, заяви Тим Лорънс пред болница Саутмийд в Бристол, Западна Англия, където принцесата беше настанена. 

73-годишната Ан е получила леки пострадвания по главата и разтърсване на мозъка в парка Гаткомб. Смята се, че е била ритната от кон, до момента в който се разхождала в предпазения периметър на обширното имение, в което се организират конни надпревари.

Пенсионираният пълководец на военноморските сили Лорънс, неин брачен партньор от 1992 година, съобщи, че тя се „ възвръща “, и добави, че и двамата са „ извънредно признателни “ на медицинските екипи, които са я лекували на мястото на случая и в болничното заведение. 

Принцесата е опитна състезателка по конен спорт, взела участие на Олимпийските игри в Монреал през 1976 година и има известност на най-трудолюбивата кралска персона.

Тя представляваше краля, откакто той отсрочи обществените си задължения след диагнозата рак. Инцидентът обаче я принуди да се отдръпна от присъединяване в държавен прием на 25 юни за гостуващия японски император Нарухито и да анулира идно пътешестване до Канада.

Бъкингамският замък заяви, че тя е в болница „ като защитна мярка за наблюдаване и се чака да се възвърне изцяло и бързо “. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР