Японският премиер Шиндзо Абе изрази надежда, че отношенията на страната

...
Японският премиер Шиндзо Абе изрази надежда, че отношенията на страната
Коментари Харесай

Обиколката на японския премиер Шиндзо Абе в Близкия изток продължава



Японският министър председател Шиндзо Абе изрази вяра, че връзките на страната му с Йордания ще се развият и ще с трансфорат в стратегическо партньорство, съобщи Асошиейтед прес. Абе направи това изказване пред крал Абдула Втори по време на визитата си в Йордания.

Стабилността на кралство е незаменима за районната непоклатимост и Япония ще даде допустимо най-голяма помощ, с цел да обезпечи икономическата и обществена непоклатимост на страната, акцентира Шиндзо Абе, който беше съпроводен от делегация от японски бизнес водачи.

От Аман той излетя за Израел, където през днешния ден му следва среща с премиера Бенямин Нетаняху в Ерусалим. След идването си на интернационалното летище " Бен Гурион " японският министър председател отпътува с автомобил за Рамала на Западния бряг, където се срещна с палестинския президент Махмуд Абас.

Абе увери Абас, че страната му няма желание да следва образеца на Съединени американски щати и няма да трансферира посолството си в Ерусалим, съобщи Франс прес, като цитира палестинската организация УАФА.
Абе е на обиколка в Близкия изток, по време на която към този момент посети Обединените арабски емирства и Йордания.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР