Тийнейджър от Алабама, който отиде на соло риболов, за да

...
Тийнейджър от Алабама, който отиде на соло риболов, за да
Коментари Харесай

Тийнейджър от Алабама се надява да постави държавен рекорд за риболов, след като се нави на видове, нови във водите

Тийнейджър от Алабама, който отиде на соло лов на риба, с цел да се отпусне след последните си изпити, се върна на брега с чакащ държавен връх за тип, който беше нов за региона.

„ Това не е най-голямата риба, която в миналото съм хващал “, сподели Гарднър Лав, 17-годишен, гражданин на Елберта, пред Fox News Digital.

„ Ние хващаме доста по-големи риби в морето, само че в никакъв случай до момента не съм хващал държавен връх – тъй че това несъмнено е за книгите. “

Любов хвана 27-инчов, 7-фунтов снук във вторник, 14 май, до момента в който лови риба в солените води по протежението на Soldier Creek, който води до залива Perdido.

Уловът чака публично узаконяване от Министерството на опазването и естествените запаси на Алабама – развой, който може да отнеме до 15 дни.

„ Всъщност не ловях риба за снук “, каза Любов. „ Ловях каквото кълвеше, пъстърва или морски костур. Времето беше прелестно. Няколко дни валеше и най-сетне стартира да се прояснява, тъй че взех решение просто да изкарам лодката за малко, за какво...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР