ST. ЛУИС (AP) — Майкъл Сиани направи първия си хоумрън

...
ST. ЛУИС (AP) — Майкъл Сиани направи първия си хоумрън
Коментари Харесай

Майкъл Сиани отбелязва първия си хоумър и кара в 4, докато Кардиналс победиха Ориолс с 6-3

ST. ЛУИС (AP) — Майкъл Сиани направи първия си хоумрън в кариерата и взе участие в четири ръна, а Сейнт Луис Кардиналс победиха Балтимор Ориолс с 6-3 в понеделник вечерта. булпенът от дясно поле приключи четвърти ининг с четири ръна, който даде преднина на Кардиналс с 5-0. Това беше първият хазаин в 91 изяви в кариерата за Сиани, който прекара елементи от сезоните 2022 и 2023 с Синсинати Редс, преди да бъде определен след освобождение от кардиналите предишния септември.

Сони Грей се отхвърли от три ръна, единствено един извоюван, за 5 2/3 ининга, когато Кардиналс завоюваха за шести път в последните си осем мача. Грей (6-2) позволи три попадения, измина два и означи шест.

Грей направи без удар в шестия, единствено с цел да приключи безогледно с хоумър от три ръна на Гунар Хендерсън, с цел да понижи преднина на кардиналите до 5-3. Ударът на Хендерсън от 417 фута към лявата централна естрада вкара Седрик Мълинс и Хорхе Матео, всеки от които доближи при поредни неточности в полето на късия стоп на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР