Японските компании извън сектора на недвижимите имоти генерираха повече от

...
Японските компании извън сектора на недвижимите имоти генерираха повече от
Коментари Харесай

Corporate Япония от 77 милиарда долара печалби от имоти предлага цел за активисти

Японските компании отвън бранша на недвижимите парцели генерираха повече от 77 милиарда $ облаги предходната година от своите неосновни портфейли от парцели, увеличавайки натиска върху тях, защото вложителите изискват активи продажби за отключване на стойност.

Печалбите от хартия бяха разпределени допълнително от 250 компании в промишлености, вариращи от произвеждане на храни и стъкло до рекламни и финансови услуги – доста от тях компании, които са построили империи на парцели през 80-те години на предишния век и в никакъв случай не са имали потребност да ги продават.

Изчислението на техните облаги за 2023 година от анализаторите в Goldman Sachs се появи преди сезона на годишните срещи през юни – 10-дневният интервал в края на идващия месец, по време на който повече от 2000 регистрирани компании се срещат с акционери.

Правни и банкови съветници споделиха, че сезонът евентуално ще провокира повече търкания от предходните години, частично заради натиска върху фирмите от Токийската фондова борса...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР