XRP се възстанови, преминавайки нивото на съпротива от $0.60 и

...
XRP се възстанови, преминавайки нивото на съпротива от $0.60 и
Коментари Харесай

Прогноза за цената на XRP след одобрението на Биткойн ETF

XRP се възвърне, преминавайки равнището на опозиция от $0.60 и доближи до $0.617. След това обаче монетата загуби час от облагата си и все още на писане на публикацията се търгува за към $0.598.

Това нанагорнище следва неотдавнашното утвърждение на спот Биткойн ETF, което накара XRP да се възвърне от равнището към $0.50, на което се търгуваше преди към седмица.

Положителните пазарни настройки се дължат на забележителен регулаторен пробив в Съединени американски щати, където Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища (SEC) даде зелена светлина на 11 Биткойн спот ETF за търговия на американските тържища.

В светлината на нарасналата пазарна интензивност бе потърсена информация за бъдещата възможна траектория на XRP от ChatGPT-4.

Според ChatGPT-4 най-вероятният сюжет планува XRP да се търгува в диапазона от $0.65 до $0.75 в кратковременен проект. Тази прогноза взема поради фактори като позитивното влияние на утвърждението на Биткойн ETF, цялостното въздействие на флагманската криптовалута върху пазара и характерните за XRP фактори като приемане, юридически статут и актуализации на създаването.

При бичи сюжет XRP може да претърпи по-съществено нарастване, като евентуално доближи диапазона от $0.80 до $1.00 съгласно чатботът. Този оптимизъм е оневинен от нарасналото пазарно доверие, позитивния резултат на вълната от Биткойн към алткойните и евентуалните обилни известия или софтуерни достижения на Ripple, компанията зад XRP.

Обратно, при мечи сюжет XRP може да се сблъска със спад, като евентуално може да падне под настоящето си равнище до към $0.50-$0.55. Това може да бъде повлияно от отрицателни пазарни настройки или неподходящи събития.

Въпреки рутинните пускания на токени на Ripple, в това число продажбата на 100 милиона броя XRP на 9 януари, преобладаващият пазарен оптимизъм наподобява надвива над всяко евентуално негативно влияние, като води до повишение на цените на XRP.

В умозаключение, защото крипто пазарът претърпява този бичи тренд, устойчивостта на инерцията остава несигурна. Одобрението на SEC за Биткойн ETF-ите и последвалото рали на алткойните обрисуват обещаваща картина за запалянковците и вложителите в криптовалутите за през 2024 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР