Руски петролен танкер от тъмния флот на страната е претърпял

...
Руски петролен танкер от тъмния флот на страната е претърпял
Коментари Харесай

Руски петролен танкер от тъмния флот аварира и блокира Дарданелите

Руски петролен танкер от тъмния флот на страната е претърпял щета в мотора, до момента в който е прекосявал през протока Дарданели в Турция, което наложи краткотрайно блокиране на морския трафик.

Инцидентът е принудил придвижването на юг да бъде спряно за три часа, до момента в който се организира избавителна интервенция, съгласно локални корабни сътрудници. Движението в южна посока беше обновено в 10 часа сутринта локално време и танкерът към този момент е отведен на котва.

Милиони барели съветски нефт се придвижват по целия свят - постоянно през тесни морски пътища - без изясненост по какъв начин са застраховани.

Корабът е бил на път към Суецкия канал с товар от към 730 000 барела съветски недопечен нефт, претрупан в черноморското пристанище Новоросийск, демонстрират данните от следенето на кораба, събрани от Bloomberg. Крайната му дестинация е Индия.

Неговият осигурител и автентичен притежател не са разпознати в база данни, поддържана за Международната морска организация, отговаряйки на общото определение за кораб в сянка, написа bloombergtv.bg.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР