Kогато народът не вярва в държавата, държавата е поставена на

...
Kогато народът не вярва в държавата, държавата е поставена на
Коментари Харесай

Костадинов: Задкулисният, финансов и етнически вот може да изяде дори и ГЕРБ

Kогато народът не има вяра в страната, страната е сложена на карта. На карта е сложено оцеляването на българската страна, съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в ефира на Българска национална телевизия. Tой счита, че Движение за права и свободи е опасност за националната сигурност.

" Говореше се в цялата страна, че има всеобщо пазаруване на гласове за Движение за права и свободи, а Министерство на вътрешните работи не направи нищо. Когато българският народ самичък се отхвърли от своето чадо, някой различен ще го припознае ", безапелационен е той.

Костадинов счита, че вотът на последните избори е политически, подмолен, финансов и етнически избор, което може да изяде даже и първата политическа мощ ГЕРБ.

" Няма по какъв начин да кажем, че някой е попречил за по-ниската изборната интензивност, тъй като имаме 32%, което е най-сериозният проблем. На процедура българският народ гласоподава избор на съмнение на личната си политическа система, и което е още по-лошото - на личната си страна ".

По отношение на гласовете, които отидоха за партия " Величие " Костадинов сподели, че те са изкопирали " Възраждане ". " Това е американски план. То това се вижда от космоса ", сподели Костадинов и отхвърли да разяснява по-нататък " Величие " с думите, че не е психиатър и изрази страдание към техните гласоподаватели. Според Костадинов точно тези гласоподаватели ще бъдат разочаровани и това, в случай че има нови избори, ще понижи още повече изборната интензивност. По думите му ниската изборна интензивност през последните години се дължи на " поредност от неистини ".

" Хората споделят - ние гласуваме за смяна, а те ни поставят ГЕРБ и Движение за права и свободи в ръководството. Така, че когато имаме такава систематична неистина, непрекъснато проповядвана, непрекъснато показвана в медиите, в един миг хората махат с ръка и споделят майната им - всички са лъжци ".

Според него ПП-ДБ би трябвало да си " изкопаят една дупка и да се скрият ".

" Ние сме огромни оптимисти за бъдещето на Европа като европейска, като дом на европейската цивилизация, която ние българите сме създавали. Но Европейски Съюз с неговите политика сега е опасност за европейската цивилизация ", уточни Костадинов и добави, че сега се работи за основаване на лична група в Европейския парламент и това е главното, което ще прави групата на " Възраждане " в Екологичен потенциал.

" Група, която ще има десетки депутати от най-малко 7 страни, дори 9, които ще приказват едно и също нещо ".

Тя към този момент си имала име, само че Костадинов отхвърли да каже какво е то.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР