Двадесет пътници на борда на полет на Сингапурски авиолинии, който

...
Двадесет пътници на борда на полет на Сингапурски авиолинии, който
Коментари Харесай

20 души от злополучния полет от Лондон за Сингапур остават в интензивно отделение

Двадесет пасажери на борда на полет на " Сингапурски авиолинии ", който попадна в сериозна турбуленция и бе заставен да кацне спешно в тайландската столица Банкок във вторник, остават в интензивно поделение , заяви шеф на болница, представен от Ройтерс.

" Броят на пациентите в интензивното поделение остава същият ", сподели той, като посочи, че тези пациенти се нуждаят от нараснало внимание, само че все още няма заплаха за живота им. От 40-те души, които към момента се лекуват, 22 са с пострадвания на гръбначния мозък, а шестима са с пострадвания на мозъка и черепа.

Най-възрастният пациент в болничното заведение е на 83 години, а най-малкият - двегодишно дете с комоцио. Директорът добави, че 41 души остават на лекуване, само че един пациент е бил изписан по-късно.

Сред потърпевшите има 10 английски, девет австралийски, седем малайзийски и четирима филипински жители. Един пасажер умря от хипотетичен сърдечен удар, а десетки бяха ранени, откакто, до момента в който летеше над Мианмар.

Почналият мъж се оказа прочут английски сценичен режисьор, Джефри Кичън, на 73 години, от Бристол, който е страдал от сърдечни проблеми. Той е пътувал със брачната половинка си, която е настанена в болница.

Повече от 140 души от пасажерите и екипажа от полета дойдоха сполучливо в Сингапур в сряда с различен аероплан. Самолетът на полет SQ321 остава на интернационалното летище в Банкок. Машината е претърпяла съществени вреди в салона за пасажери. 
 Самолет със 73 пасажери се възпламени при политане от Сенегал
Самолет със 73 пасажери се възпламени при политане от Сенегал

11 души са пострадали
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР