Маркетинговата кампания за следващия Call of Duty набира скорост. След

...
Маркетинговата кампания за следващия Call of Duty набира скорост. След
Коментари Харесай

Activision официално потвърди Call of Duty: Black Ops 6 – реклама на играта се появи в американски вестник

Маркетинговата акция за идващия Call of Duty набира скорост. След представянето на тийзър уеб страницата The Truth Lies, издателят Activision поръча реклама на играта в американския вестник USA Today.

Както оповестява Video Games Chronicle, рекламата на идното издание на Activision и Treyarch се появи в изданието на USA Today за през днешния ден, 23 май и разкрива цялостното заглавие на новата Call of Duty.

Очакваше се оповестеното през тази година издание Call of Duty да бъде част от подсерията Black Ops и да получи едно от двете подзаглавия: или Black Ops Gulf War, или Black Ops 6. Както се оказа, Activision избра втория вид.

Така в новия брой на USA Today публично бе доказано, че идната игра от поредицата военни шутъри на Activision ще се назовава Call of Duty: Black Ops 6. Вестникът цитира и логото на плана – оранжев пазител.

Триглавото куче и лозунгът „ Истината лъже “ се появяват във всички тийзъри на Cаll of Duty: Black Ops 6, налични на уеб страницата The Truth Lies – до момента в портала са отворени три от общо шестте видеоклипа.

Първа страница на днешното издание на USA Today

Рекламната акция на Cаll of Duty: Black Ops 6 наподобява е отпратка към края на Студената война в Black Ops. Във финала на шутъра от 2020 година играчът можеше да избере дали да каже неистина или истина за местонахождението на централния антагонист Персей.

Cаll of Duty: Black Ops 6 се чака да излезе в края на октомври за PC и конзоли от последните две генерации, както и с абонамент за Game Pass. Пълното показване на играта ще се състои на 9 юни след Xbox Games Showcase 2024.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР