Труп в Бургас. Снимка: Искра.бг В Бургас се разигра ужасяваща трагедия,

...
Труп в Бургас. Снимка: Искра.бг
В Бургас се разигра ужасяваща трагедия,
Коментари Харесай

Очевидци разказват за ужасяващото убийство и последвало самоубийство в Бургас

Труп в Бургас. Снимка: Искра.бг

В Бургас се разигра ужасяваща покруса, която приключи с ликвидиране и самоубийство . След 18:00 часа довечера са били получавани поредни сигнали към телефон 112.

Първият сигнал е бил подаден в 18:02 часа, когато жител открива малко момиченце на към 4 години пред черква „ Св. Троица “ в парк „ Изгрев “ в ж.к. „ Славейков “. Детето разказало, че родителите му са се скарали и го изоставили.

„ Детето беше смутено и плачеше. Каза, че родителите му са се скарали и го оставили пред църквата “, показа жителят, който е намерил детето.

Само две минути по-късно в 18:04 часа различен човек оповестява за жена, лежаща в безпомощно положение зад същата черква , цялата в кръв. Жената умряла от прободна рана в региона на врата. Бързо е открита нейната идентичност – 32-годишна бургазлийка . Свидетели на случая декларират, че мъжът на убитата я е намушкал с нож и избягал.

„ Видяхме я зад църквата, цялата в кръв. Беше извънредно “, описа един от очевидците.

В 18:08 часа постъпил трети сигнал за мъж, скочил от 12-тия етаж на блок 10, вход 3 в същия жилищен комплекс. Установена е самоличността му – 35-годишен локален гражданин , живеещ на фамилни начала с убитата жена.

„ Този човек не е бил от входа. Една живуща от болежка му отворила и по-късно той се е хвърлил от 12-тия етаж. Нормален човек надали ще го направи “ , разяснява гражданка.

По случая е формирано досъдебно произвеждане и следствието продължава .

Убийство и самоубийство в Бургас: Прерязаха гърлото на жена пред четиригодишното й дете

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР