witter затвърди позицията си по отношение на сексуалния тормоз и

...
witter затвърди позицията си по отношение на сексуалния тормоз и
Коментари Харесай

Twitter затяга мерките си срещу сексуалния тормоз

witter затвърди позицията си във връзка с половия тормоз и злоупотреби, като ще постанова строги санкции за непозволено държание в обществената мрежа, сочи в имейл до нейния Съвет за доверие и сигурност, оповестен от Wired във вторник, предава Ройтерс.

Информационната организация въпреки всичко не може да удостовери, че имейлът е автентичен. Twitter не е дала отговор на запитванията за коментар.

В поредност от туитове в петък основният изпълнителен шеф Джак Дорси разгласи, че възнамерява да работи по-агресивно, с цел да понижи броя на тези, които правят злоупотреби в уеб страницата.

Имейлът, оповестен от Wired, сочи, че новият набор от насоки следва линията от туитове на Дорси и ще включва неотложно и непрестанно заличаване на всеки профил, който Twitter разпознава като автентичен източник на проблематично наличие със полов темперамент.

Имейлът дава обещание публикуването на повече детайлности за смяна в политиката, която ще включва знаци и изображения, свързани с ненавист, в дефиницията за сензитивно наличие.

Женски организации бойкотират платформата в символ на митинг, откакто профилът на актрисата Роус Макгоуън беше блокиран в разгара на абсурда за половите похищения на Харви Уейнстийн. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР