Всяка седмица се появяват нови предложения, които са най-добрите оферти

...
Всяка седмица се появяват нови предложения, които са най-добрите оферти
Коментари Харесай

Горещи криптовалути за инвестиция през уикенда – Dogecoin, Avalanche и Bitcoin ETF

Всяка седмица се появяват нови оферти, които са най-хубавите предложения за седмицата. Solana несъмнено беше “звездата на седмицата ”, като безусловно утрои цената си за негативно време.

Но до момента в който доста вложители предостатъчно потриваха ръце от продажбата на своите $SOL токени, инерцията за уикенда няма да се задава от тези токени.

Dogecoin, Avalanche и Bitcoin ETF се обрисуват като най-хубавите оферти, към които може да се насочите през уикенда. Нека разберем за какво тъкмо тях.

Dogecoin набира инерция през днешния ден – и се обрисува да продължи

Dogecoin изпадна в “глуха отбрана ” на фона на другите мощни играчи през седмицата. Но $DOGE демонстрира доста инерция през днешния ден и има капацитет за продължаващ растеж. С повишаване от 7.13% за деня и макар близостта до дъното на топ 10 по пазарна капитализация след бруталния скок на Solana , има упования за нарастване от още 4-5% на $DOGE през уикенда. При удобни условия, растежът може да се усили и да доближи до 12%.

Avalanche – Крипто “лавината ” още веднъж си завоюва място в крипто анализите

Avalanche притегля вниманието с величествен седмичен скок от 70%, като цената му доближи $22.47. Предвижда се в допълнение нарастване от 7-8% през уикенда. Въпреки това, в случай че вложителите се въздържат от капитализиране на своите облаги, има капацитет за 30% растеж, макар че това наподобява по-малко евентуално все още.

Bitcoin ETF предлага евентуална облага, която може да доближи 300%

Bitcoin ETF токенът съставлява една от най-обещаващите капиталови благоприятни условия сега, като се намира още във етапа на предварителна продажба. С цена на токена от едвам $0.0054, той се изявява като извънредно налична алтернатива за тези, които желаят да диверсифицират своите портфейли.

Предпродажбата предлага неповторимата опция за вложителите да влязат на по-ниска цена преди токенът да доближи обществените тържища, където цената се чака да скочи с 36% от началния до крайния стадий. Такова нарастване акцентира капацитета за обилни облаги за тези, които влязат рано в този план.

Не би трябвало също по този начин да се подценяват стейкинг премиите, които оферират впечатляващите близо 280% възвращаемост. Такива награди усилват още повече евентуалните облаги.

Събраните вложения в размер на $900,000 са явен сигнал за доверието и интереса на вложителите и е съвсем несъмнено, че този брой ще прескочи $1 милион през уикенда. С такива индикатори, Bitcoin ETF токенът стои като примамлива опция за огромна облага.

Най-добрата Bitcoin опция ли е Bitcoin ETF?

Bitcoin ETF се явява като сериозна опция на Bitcoin, изключително за тези вложители, които търсят благоприятни условия за краткосрочна и средносрочна инвестиция с висок капацитет за растеж. С обещаващи индикатори като доста ниска начална цена в предпродажбата и опция за стейкинг с висока рентабилност, Bitcoin ETF предлага динамичен вход в криптовалутния свят.

Потенциалната опция за до 300% облага в околните седмици го прави прелъстителен за вложителите, които желаят да капитализират върху волатилността на крипто пазарите, без да са изложени на дълготрайните опасности и несигурността на директно вложение в самите криптовалути.

Защо да закупя Bitcoin ETF?

Ако се чудите за какво да закупите $BTCETF , то в идващите редове ще видите три аргументи да го сторите.

  1. Достъпна инвестиция : Bitcoin ETF предлага ниска цена на закупуване по време на предпродажбата, което прави вложението в него налично за необятен кръг от хора и дава опция за ранен вход преди евентуално нарастване на цената.
  2. Свързаност с борсови събития : Този токен е директно обвързван с предстоящите събития към утвърждението и стартирането на борсовите фондове на Bitcoin (ETF), което може да докара до обилни придвижвания на пазара и да предложи благоприятни условия за облага при утвърждение на тези фондове.
  3. Стейкинг награди : Предлагането на стейкинг награди дава спомагателен тласък за задържане на токена и генериране на въздържан приход, като по този метод усилва евентуалната възвращаемост на инвестицията.

Как да закупя Bitcoin ETF?

  1. Посетете уеб страницата на предварителната продажба
  2. Свържете крипто портфейла си с този на Bitcoin ETF
  3. Задайте сумата за инвестиция
  4. Потвърдете своята транзакция
  5. Заявете своите токени в края на предварителната продажба


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР