Доналд Тръмп предложи три мандата президент по време на реч

...
Доналд Тръмп предложи три мандата президент по време на реч
Коментари Харесай

Доналд Тръмп предлага три мандата президент в безумна реч на NRA, но това би нарушило конституцията на САЩ

Доналд Тръмп предложи три мандата президент по време на тирада пред Националната оръжейна асоциация - макар че нарушава конституцията на Съединени американски щати.

Бившият президент приказва на годишната среща на NRA в събота, където се обърна към навалица от поддръжници на оръжията и изложи концепцията за трети мандат, в случай че завоюва през ноември. „ Знаете ли, FDR 16 години – съвсем 16 години – той беше четири мандата. Не знам, ще ни считат ли за три мандата? Или два мандата? “ Тръмп сподели на тълпата в Далас, която видя някои да викат " три " в отговор.

Тръмп и преди е предложил концепцията за трети мандат даже по време на предизборната си акция през 2020 година Това е макар 22-рата корекция, която беше призната след четвъртия мандат на Франклин Делано Рузвелт, ограничаваща президентството до два мандата.

>

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Коментарите му ще бъдат подхванати от Джо Байдън и неговия избирателен екип, който се стреми да покаже Тръмп като опасност за демокрацията и институционалните правила. Тръмп о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР