На фона на неотдавнашната волатилност на Биткойн крипто кит натрупа

...
На фона на неотдавнашната волатилност на Биткойн крипто кит натрупа
Коментари Харесай

Крипто кит инвестира над $100 милиона в Биткойн – оптимизма на пазарите се завръща

На фона на неотдавнашната волатилност на Биткойн крипто кит натрупа 1,590 BTC от топ крипто борсата Binance.

Тази транзакция още веднъж подхрани съществуващите бичи настроения след халвинга през април.

Цената на Биткойн остана мощно нестабилна след халвинг събитието, състояло се предишния месец, навлизайки във фаза на „ повторна акумулация “. Въпреки това, голямото струпване на BTC от гореспоменатия кит допуска, че предстоящият ценови скок може да е на хоризонта.

Инвестицията на кита, както се оповестява от Lookonchain , възлиза на 1,590 BTC, оценени на $106.8 милиона, посредством поредност от транзакци. Интересното е, че всички тези придобивания са осъществени от неидентифициран адрес на портфейла.

Това развиване вдъхна възприятие на оптимизъм на пазара във връзка с бъдещата ценова траектория на Биткойн. Освен това, скорошни данни от IntoTheBlock акцентират нарастване на адресите, държащи над 1,000 BTC, което значително се дължи на въвеждането на спот BTC ETF.

Докато акумулацията от страна на китовете и увеличението на адресите, съдържащи обилни суми BTC, допускат възходящ напън за пазаруване на Биткойн, от решаващо значение е да се признае несигурната краткосрочна вероятност на токена. Понастоящем във фаза на наново струпване, Биткойн може да изпита спомагателна неустойчивост на цените в близко бъдеще.

Към момента на писане на публикацията Биткойн се търгува на цена от $66,380 без забележителни придвижвания през последните 24 часа.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР