Ripple предостави актуална информация за текущото си съдебно дело с

...
Ripple предостави актуална информация за текущото си съдебно дело с
Коментари Харесай

Ripple срещу SEC – какво следва в съдебната битка?

Ripple даде настояща информация за настоящото си правосъдно дело с Комисията за скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC).

В последния си отчет за първото тримесечие Ripple изрази очакване за основно развиване на делото: решението на съдията по отношение на окончателните средства за отбрана, което се чака през идващите месеци.

Ръководството на Ripple е оптимистично настроено по отношение на правната си позиция и има вяра, че съдията ще прегледа независимо стадия на коригиращите ограничения.

„ “, съобщи компанията в своя отчет за пазарите на XRP за първото тримесечие на 2024 година

Що се отнася до графика на етапа на средствата за правна отбрана, на 22 март SEC подаде искане за отплата за процеса против Ripple по отношение на институционалните продажби на XRP. Искането на SEC възлиза на почти $2 милиарда, което включва $900 милиона за освобождение от отговорност, $200 милиона за наказателна рента върху освобождението от отговорност и $900 милиона за наказания, както и правосъдна възбрана.

Ripple отговори на настояването на SEC на 22 април, като съобщи, че обезщетяването не е използвано, защото Комисията не е потвърдила никаква щета. Ripple твърди, че глоба в размер на не повече от $10 милиона е подобаваща, като се има поради неналичието на изказвания за машинация или неблагоразумие. SEC отговори на късото ревю на Ripple на 6 май.

Въпреки че точният миг на решението на съдията остава незнаен, последните изказвания на Ripple демонстрират, че те чакат решение в границите на идващите няколко месеца. Крипто промишлеността чака този резултат с внимателен оптимизъм, защото той може да окаже доста въздействие върху бъдещето на регулирането на цифровите активи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР