Тези драматични снимки показват последствията от незаконна автомобилна среща, която

...
Тези драматични снимки показват последствията от незаконна автомобилна среща, която
Коментари Харесай

Драматични снимки показват последствията от щетите, причинени от нелегални автомобилни срещи, докато десетки се появяват

Тези трагични фотоси демонстрират следствията от противозаконна автомобилна среща, която повреди паркинг със следи от гуми.

Полицията в Есекс пусна фотоси на повече от 60 автомобила, паркирани към следи от гуми на паркинг, породени от водачи, които вършат понички. Последствията от противообщественото шофиране демонстрираха следи, оставени по повърхността на паркинга, които са го развалили. Полицията сподели, че тази среща с коли в Тилбъри е минала спокойно, откакто е издадена заповед за разпространяване от 4 до 6 май и водачите са си тръгнали безшумно – само че в началото се чакаха стотици коли.

Инспекторът на пътната полиция Тим Суейн добави: „ Имаме нищо срещу същинските автомобилни запалянковци, които почитат локалните поданици, когато се любуват на споделената си пристрастеност към колите си. Ние обаче в никакъв случай няма да приемем хората, които се отнасят към нашите пътища като спортни писти. "

Неразрешените срещи с коли или круизите с коли са мястото, където шофьо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР