Още републикански държавни служители призовават прокурора на окръг Марикопа Рейчъл

...
Още републикански държавни служители призовават прокурора на окръг Марикопа Рейчъл
Коментари Харесай

Републиканците от Аризона искат от прокурора на окръг Марикопа да предприеме разследване на Хобс за „плащане, за да играеш“

Още републикански държавни чиновници приканват прокурора на окръг Марикопа Рейчъл Мичъл да проверява обвиняванията за „ заплащане за игра “, включващи администрацията на Хобс и Sunshine Residential Homes.

Главният прокурор Крис Майес, демократ, към този момент стартира следствие, провокирано от писмо от президента на Сената Pro Tempore T.J. Шоуп, откакто историята на Аризонската република излезе с обвиняванията, че компанията за групови домове е получила по-добри дневни ставки на възнаграждение на дете, откакто подарява към 400 000 $ за акцията на Хобс, встъпителния фонд и щатската Демократическа партия.

Мичъл, републиканец, също сподели, че може да стартира следствие, откакто офисът на генералния инспектор се свърже с нея.

„ Като ковчежник на Аризона, аз съм виновен за надзора, съхранението и ръководството на скъпите бумаги и вложенията на щата Аризона, които са отговорности, които одобрявам съществено. Данъкоплатците в Аризона се нуждаят от финансова отчетност и заслужават д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР