Появиха се мрачни нови подробности относно предполагаемото убийство на малко

...
Появиха се мрачни нови подробности относно предполагаемото убийство на малко
Коментари Харесай

Смущаващи подробности се появяват, тъй като кралицата на конкурса е обвинена в побой на 18-месечно дете до смърт

Появиха се мрачни нови детайлности по отношение на хипотетичното ликвидиране на малко дете от кралица на състезанието и състезателка в състезанието за Мис Национален фестивал на фъстъците.

Тринити Мадисън Поуг, 18-годишната ръководеща мис Доналсънвил, е упрекната в незаконно ликвидиране, побой при утежняващи условия и свирепост към деца от първа степен по отношение на трагичната гибел на 18-месечен остарелият Джакстън Дрю. Бюрото за следствие на Джорджия (GBI) сподели, че момчето е било признато в незабавното поделение в болница Phoebe Sumter в Америкус, Джорджия, без да реагира и е в сериозно положение.

Въпреки напъните на личния състав на болничното заведение да извърши живот - избавителни ограничения, бебето е умряло от пострадванията си. Обвинителен лист, оповестен от чиновници на окръг Съмтър, твърди, че измъчването на момчето е довело до „ съществено обезобразяване на черния му дроб “, както и че е оставило мозъка му „ ненужен “ и му е предизвикало тежки пострадвания по главата и торса.

Прочетете повече: „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР