Срещател призна, че злополуката на приятелката му е поставила под

...
Срещател призна, че злополуката на приятелката му е поставила под
Коментари Харесай

„Приятелката ми очаква да платя, след като тя претърпя злополука – аз не съм нейният захарен татко“

Срещател призна, че злополуката на приятелката му е сложила под подозрение връзката им – и сигурно е провокирала някаква реакция онлайн.

Не е загадка, че парите са противоречива тематика в доста връзки. За някои мъжът да заплати най-вече е това, което е „ обичайно вярно “, до момента в който други споделят, че е заслужено всичко да се раздели 50/50.

Сега „ 28-годишен “ твърди, че не е сигурен, че сътрудникът му е „ Единственият “ след тежка автомобилна злополука, която сигурно ще разбие банката. Преди да се задълбочи в историята си, анонимният мъж изясни, че в действителност се е срещнал с приятелката си на отмора преди към година.

Въпреки дистанциите между тях, те продължиха да си пишат известия и да се обаждат, преди приятелката да получи „ работна ваканционна виза “, с цел да могат да прекарват времето си дружно в родната страна на мъжа. През това време той разбра, че тя има някои „ в действителност страхотни качества и прелестна персона “, само че трагична злополука като че ли прекатурна всичко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР