Всяка любовна двойка се различава от другите. В нито една

...
Всяка любовна двойка се различава от другите. В нито една
Коментари Харесай

Ето 5 тайни на щастливите двойки

Всяка любовна двойка се разграничава от другите. В нито една обаче нещата в никакъв случай не вървят идеално.
Няма по какъв начин. Но въпреки всичко има двойки, в които сред сътрудниците се усеща естетика, благополучие, задоволство, макар тестванията, през които се постанова да минават от време на време. Често в такива двойки може да чуете „ Извадихме шанс един с различен “.
Каква е тайната им?

Винаги си споделят истината
Честността е доста значима в една връзка. Това е пиедестал, който някои двойки заобикалят. Разбира се, че всеки използва дребни неистини, от време на време за положително, само че неналичието на преданост, представянето на себе си за някой различен, с цел да не бъдем отхвърлени, не е тактика на щастливите връзки. Без цялостна бистрота в любовните взаимоотношения те биха се провалили. Двама души би трябвало да могат да разискват всички проблеми, въпроси, които ги вълнуват, а не да задържат в себе си страстите. Разбира се това не значи за всяко нещо да търсите изясняване, тъй като във връзката са нужни от време на време и взаимни отстъпки.

Прекарват времето си дружно
В пътувания, занимания, когато са си вкъщи, с по-малко обществени мрежи, без взиране в телефона, без глупави извинения. Понякога даже не е нужно да са някъде на открито или да пътуват. Да прекараш време с обичания човек значи наличие. Да си там с него прочувствено, а освен физически. Това е интимността, която поддържа връзката.

Не се опасяват да прекарат известно време разграничени
Независимостта от вашия сътрудник е също толкоз значима, колкото интимността в една връзка. Всеки има потребност от своето време, с цел да се свърже със себе си, тъкмо толкоз, колкото и да се свърже с колегата си.
Винаги ще има известна степен на здравословна причинност в една връзка, само че постоянно би трябвало да поддържаме възприятието за личната си автономия. Ако не го извършите, стартирате да разчитате на колегата си, с цел да ви забавлява. Вашето благополучие стартира да зависи от индивида до вас. Затова щастливите сътрудници си дават и време за себе си, за обичаните занимания, спорт, среща с другари, имайки си доверие.

Те са благи един към различен
Никой не може да „ натиска бутоните ни “ по-добре от половинката ни. Тъй като имаме толкоз дълбока връзка с нашите сътрудници, сме склонни да мислим, че те ще ни простят съвсем всичко. И от време на време това значи, че не сме съпричастни към техните потребности. Когато вашият сътрудник през днешния ден е малко недодялан с вас, само че не и нападателен, обиждащ, помислете дали няма проблем, дали няма тежък ден. Вие също не сте постоянно в положително въодушевление и имате упования другият да ви схваща. Може би обичаният човек има потребност да бъде чут, свестен и т. н. Ако това негово въодушевление се трансформира в непрекъснато, още веднъж поговорете. Тук към този момент приказваме за честността от по-горните редове, без която не може една връзка. В останалите случаи, в които няма моменти на напрежение, сътрудниците в щастливите връзки са благи един към различен. Интонирането им когато беседват е доста друго. Може да си благ освен с думи, само че и с проявление на грижа, жестове.

Показват своята благодарност
Да кажеш на някого, че го обичаш, не е същото, като да покажеш благодарност. Може да е част от него, само че независимото изказване „ Обичам те “ може да се изхаби в една дълготрайна връзка. След известно време би трябвало да намерите по-креативни способи в действителност да покажете своята обич и благодарност. Може да са думи, несъмнено, ето образец: „ Забелязах, че си отделил/а време да почистиш през днешния ден. “ Това е единствено дребен образец за това какво е да си благодарен към колегата си. Разбира се това би трябвало да е двупосочен развой.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР