Всички фенове на Сексът и градът чакаха трепетно “Просто ей

...
Всички фенове на Сексът и градът чакаха трепетно “Просто ей
Коментари Харесай

6 важни житейски урока, които научихме от Саманта Джоунс

Всички почитатели на " Сексът и градът " чакаха трепетно “Просто ей така”, новият сериал на HBO, който събра още веднъж обичаните ни героини за още завършения в Голямата ябълка. И до момента в който Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис ще се върнат в красивите обувки с висок ток на Кари Брадшоу, Миранда Хобс и Шарлот Йорк, четвъртият член на приятелския квартет, Ким Катрал в ролята на Саманта Джоунс, няма да се завърне.

Това е обликът, който внесе секса в " Сексът и градът ". Саманта от дълго време е обичана на почитателите на сериала, с помощта на своето лековато отношение към живота, гневна самостоятелност, полова охота и незабравими подвизи. Ето кои са значимите житейски уроци, които научихме от нея.
1. " Точният мъж е заблуда. Започнете да живеете живота си. "

Няма значение дали верният мъж е някъде там, или не. Саманта ни припомня, че да седим в очакване да се срещнем с „ Единствения “ е загуба на скъпо време. Така че приемете онази мечтана работа, резервирайте пътуването, на което постоянно сте желали да отидете и изяжте оня прокълнат десерт. Животът е къс, тъй че не забравяйте да се възползвате оптимално от него – със или без сътрудник.
2. " Упражнения на Кегел… Аз върша моите сега.”

Саманта е огромен последовател на упражненията за тазово дъно. И тя е права - упражненията освен могат да укрепят всичките ви мускули долу, само че могат да оказват помощ за попречване на уринарна инконтиненция и да създадат секса по-добър.

3. " По-добре да съм сама, в сравнение с да се преструвам. “

Когато се озовете в неудовлетворяваща връзка, вие не проявявате никакво почитание към себе си или към другия човек, нито пък си давате време да разберете какво желаете от една връзка. Вместо това вие сте заседнали и се възмущавате от индивида, с който сте.

4. " Няма да бъда осъждана от теб или от обществото. “

Дори в днешно време нашето общество оказва напън върху дамите да наподобяват и да се държат по избран метод. Постоянно се извиняваме, даже когато не сме създали нищо неприятно. Не и Саманта, несъмнено.
5. " Обичам те, само че себе си обичам повече. "

Наречете го егоистично, в случай че желаете, само че Саманта ни научи, че най-важната връзка, която в миналото ще имаме, е тази, която имаме със себе си. Така че отделете времето, от което се нуждаете, с цел да презаредите, да упражнявате и да прекарате известно време сами, правейки нещата, които ви карат да се чувствате добре.
6. " Не може да слушаш всеки дребен глас, който минава през главата ти.”

Всички имаме оня глас, който ни споделя, че не сме задоволително положителни, задоволително секси или красиви. Не забравяйте обаче, че вие ​​не сте вашите мисли. Направете крачка обратно и разгледайте следата, която те оказват върху вас.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР