Анелия разочарова феновете си, а мрежата прегря. Истински екшън се

...
Анелия разочарова феновете си, а мрежата прегря. Истински екшън се
Коментари Харесай

Анелия се изложи тотално: Спукаха я от подигравки

Анелия разочарова почитателите си, а мрежата прегря. Истински екшън се развихри на нейно присъединяване в столичния квартал „ Люлин “- дръпнаха шалтера. Публиката избесня и взе да дюдюка и подсвирква, откакто от тъмната сцена нямаше ни стон, ни вопъл. Изпълнителката на „ Погледни ме в очите “ не  можа да извърши нито нота без помощта на електричеството.

„ Така им се пада! “, разяснява един, а различен е още по-безпощаден, припомняйки си аналогична обстановка с великата ни певица Ваня Костова.

„ Нека пее без микрофон, нали са доста гласовити. Преди доста години бях на един концерт на Ваня Костова, спираха тока по това време, пя на сцената без микрофон без музика, в това число и родопски песни, народът беше на крайници, това се споделя гений, певица ”, написа консуматор в мрежата.

Не е ясно какво е довело до повредата по време  на присъединяване, само че Анелия крепко се изложи. Феновете й са гневни и разочаровани. Със сигурност стана ясно какво мислят някои меломани за неналичието на реакция на представителите на попфолка, когато нямат зад тила си ток. Всеизвестен факт е, че фолк певиците не могат да пеят, а последните дни получихме и удостоверение за това.

Припомняме, че фолкдивата Анелия се зарови в работа след изненадващата разлъка с годеника й – хазартния необут Любомир Захаринов.

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР