Хората, които вървят незабелязано по пътя на живота, смирено приемат

...
Хората, които вървят незабелязано по пътя на живота, смирено приемат
Коментари Харесай

Бъдете уверени в себе си и живейте живота, за който винаги сте мечтали!

Хората, които вървят неусетно по пътя на живота, смирено одобряват това, което им дават другите, тъпчат личната си убеденост в праха - рано или късно осъзнават, че подобен живот въобще не им харесва, само че не могат да го трансформират по никакъв метод.

Хората, които знаят какво желаят и знаят по какъв начин да изразят желанието си с цялостна самонадеяност, почтеност и изясненост, са хора, които се стремят към повече, само че са признателни за това, което имат и са щастливи да го споделят с другите.

Представете си, че се чувствате по този начин. Повярвайте ни, можете! Опитайте се да разберете и приложите нещата, разказани в тази публикация, и скоро ще видите, че животът ви стартира да наподобява от ден на ден на този, за който постоянно сте мечтали.

Щастливите хора ​​познават себе си

За да получите това, което желаете, първо би трябвало да знаете какво тъкмо желаете. Можете ли да отбраните личното си мнение, в случай че не сте сигурни какво е? Представете си, че сте ходили в кафене. Влизайки там, към този момент сте знаели, че ще поръчате охладено карамелено макиато. Защо? Да, тъй като това е обичаната ви напитка. Но там ви наливат горещо макиато. Какво ще извършите? Ще вземете горещото кафе и ще се приберете у дома, макар че сте желали студено? Не, най-вероятно ще поискате да замените напитката, тъй като чудесно знаете какво желаете.

Същият принцип работи и в региона на персоналните връзки, и освен в него. Ако знаете, че сте недоволни, запитайте се за какво сте нещастни. Ако бяхте виновни за света към вас, какво бихте трансформирали в него, с цел да станете по-щастливи?

След като знаете тъкмо какво желаете, ще ви бъде доста по-лесно да го получите - даже в случай че това е единствено обичаната ви напитка!

Щастливите хора са уверени

Друга значима част от личността на тези, които постоянно получават това, което желаят, е твърдото разбиране, че са почтени да получат това, което желаят. По някаква причина мнозина от нас, надълбоко в сърцата си, имат вяра, че сме недостойни за това, за което сме мечтали през целия си живот - по тази причина и не го получаваме.

Представете си, че ясно знаете какво желаете. А в този момент си представете, че ви се дава опция да го получите. Как се чувствате от това? Дали е нещо радостно и прелестно за вас, тъй като вярвате, че го заслужавате или като че ли сърцето ви пада в бездънна яма? И в случай че сте склонни към последното, задайте си този елементарен въпрос: какво значи тази дупка за вас? Може би това значи, че сте уверени, че не заслужавате това, което желаете?

Един от съставените елементи на способността да реализираме мечтаното е вярата, че имаме право да имаме това, което желаеме - че сме почтени да го желаяме и най-важното - почтени да бъдем щастливи.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР