Каквото и да се случва в този объркан свят, важно

...
Каквото и да се случва в този объркан свят, важно
Коментари Харесай

Дори около теб всичко да е в кал, важно е душата ти да е чиста!

Каквото и да се случва в този комплициран свят, значимо е да запазите хармонията вътре в себе си и душата ви да е чиста!

Да си добър човек значи повече от това да правиш неща за другите. Трябва да приемете и обичате себе си, преди да можете да вложите позитивна сила във Вселената. Философите дебатират кое е положително и кое не е от епохи и доста хора откриват, че е по-сложно от това да бъдеш единствено благ. Въпреки че пътуването на всеки човек е друго, положителното има доста общо с откриването на себе си и ролята си в света. За да бъдете в действителност положителни, ще би трябвало да помислите какво значи „ положителното “ за вас. Може би това значи да вършиме положително за другите или просто да сте почтен и благ човек. А може би е нещо доста по-голямо- да имате силата да останете чисти и положителни, даже когато всичко към вас е в тиня!

Определете какво значи да сте добър човек персонално за вас. Някои хора считат, че да бъдеш добър човек е толкоз просто, едвам не навредиш на другите., че си добър човек, включва и да помагаш на себе си, както на другите.

Да бъдете положителни не значи единствено външна добрина. Трябва да имате чиста душа!

Спрете да сравнявате себе си с другите. Когато вършим себе си нещастни, сравнявайки се с другите, губим време и сила, които бихме могли да използваме за построяването на личните си вътрешни запаси. Правете си похвали всяка заран. Това, че сте благополучен, ви прави по-позитивен човек, което ви оказва помощ да пуснете тези позитивни трептения в света.

Имате свои неповторими дарове и гении. Съсредоточете се върху шерването им със света, вместо да се фокусирате върху даровете, които получават другите.

Обичай себе си! Научете се да обичате себе си по всевъзможен метод. Практикувайте абсолютно самоприемане. Единственият метод, по който можете същински да обичате другите, е първо да имате убеденост и да обичате себе си. Това, което вършиме и в какво вярвате, би трябвало да ви накара да се чувствате добре. Ако се опитате да вършиме неща за други, без да се грижите за себе си, можете да се окажете негодуващи, ядосани и отрицателни. Ако обичате себе си, тогава ще окажете позитивно влияние както върху другите, по този начин и върху себе си!

Запомнете, че всичко идва от душата! Ако сте ядосан от вътрешната страна, може да не сте добър човек, макар всичките си външни дейности.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР