Силните жени също искат любов точно като всички хора. И

...
Силните жени също искат любов точно като всички хора. И
Коментари Харесай

Дори и най-силните жени имат нужда да се почувстват слаби понякога

Силните дами също желаят обич тъкмо като всички хора. И търсят топлота, схващане и почитание. Но те са прекомерно самодостатъчни и горди, с цел да си разрешат да покажат това...

Силните дами, които с цялото си държание показват, че могат да живеят съвършено без мъж, постоянно наподобяват много плашещи. Въпреки че в реалност това не е по този начин. Факт е, че самостоятелните дами, както всички останали, желаят да се срещнат и да бъдат с човек, на който могат да разчитат, на който може да се има вяра.

Но, за жалост, тази задача не е лесна за тях. И какво ще стане, в случай че сте толкоз самодостатъчни и самостоятелни? В последна сметка вие също желаете да споделите живота си с някого, да следвате пътя с обичания човек, с който можете да споделите както наслада, по този начин и тъга. Наистина ли е належащо да се измененията и да изневерите на себе си?

Не бива да вършиме това даже в името на най-горещата и вълшебна обич. Защото дълго време не можете да се преструвате на други. Рано или късно връзката ще се срине и още веднъж ще се убедите, че „ не сте основани за взаимен живот “. Но има решение: би трябвало да потърсите човек, до който можете да останете себе си. Човек, който ще оцени вашата мощна страна (но и естествената нужда на всички да бъдат оценени и уважавани).

Факт е, че има редица неща, които пречат на самостоятелните дами да намерят обич.

Въпреки обстоятелството, че са подготвени да се отворят и да бъдат уязвими, към момента съществуват бариери. Те са основани от самите дами. А това значи, че те могат да ги унищожат и най-сетне да намерят толкоз дълго чаканата обич и да срещнат човек, който ще ги одобри такива, каквито са.

Силните дами постоянно не помнят, че компромисите са наложителни.

Това е постоянно срещано злощастие на всички мощни и самостоятелни дами: те изрично отхвърлят компромисите. Това би трябвало да се промени. Решете за себе си: желаете да сте прави или щастливи? Мисля, че сами знаете отговора.

Те търсят някой специфичен и необикновен. Почти като във филм.

Вместо просто да обичат и да се любуват на това възприятие, такива дами вземат решение да чакат оня специфичен човек, който се появява във филмите. Но действителността не е такава! Няма идеални хора. Затова не пропускайте опциите, които животът ви дава. Възможно е скучно изглеждащият ви сътрудник да този специфичен и необикновен човек, който ще стане татко на вашите деца и ще ви направи същински щастливи.

Те постоянно се слагат преди всичко.

Този вид дами чудесно знаят кои са и какъв брой костват. Съответно те са наясно какво желаят и по какъв начин да задоволят своите потребности.

Това качество не е неприятно. Повечето дами би трябвало да умеят да получават това, което желаят. Основното тук е да не прекалявате и изцяло да игнорирате потребностите и желанията на другите хора.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР