Простите неща в живота - като усмивка, мила дума, уютът

...
Простите неща в живота - като усмивка, мила дума, уютът
Коментари Харесай

Животът е нещо просто: Обич. Дом. Споделеност

Простите неща в живота - като усмивка, блага дума, уютът на личния ни дом, погледът на обичания човек - ни вършат най-щастливи и осмислят нашето битие.

Няма нищо по-хубаво от това да прекараш време със фамилията си, да бъдеш обичан и да обичаш, да се грижиш и да бъдеш предпазен.

Пътят към щастието не се крие наложително в сериозните прекарвания, като да вземем за пример женитба, нова кола, къща или сполучлива кариера. По-скоро това са всички дребни и постоянно непредвидени наслади в живота, които могат да ни накарат да се усмихваме всеки ден, с цел да ни оказват помощ да изградим по-щастлив и логичен живот за себе си и за хората към нас.

Животът е всички тези дребни, елементарни неща, които карат сърцето ни тупти, а очите ни да светят!

В живота е значимо да имаме цели и желания!

Онова, към което се стремим, дефинира всичките ни дейности и въздейства върху работата, заниманията, връзките с хората и целия ни метод към живота. Това предпочитание прониква във всичко, което вършим. То изпълва живота ни със смисъл и ни оказва помощ да продължим напред, когато срещнем компликации.

Ако сте комплицирани и не можете да разберете какво в действителност желаете от живота, попитайте се:

Какво желая да реализира?

Какво ме въодушевява?

Какво ме кара да ставам заран?

Какво бих желал да видя повече в живота си?

Какво бих желал да виждам по-малко в живота си?

В живота е значимо да използваме всеки един миг!

Всеки има отговорности и отговорности. Но дали имаме задоволително време или не, това постоянно зависи от нашия избор. В последна сметка, всякога, когато кажем на едно нещо „ да “, в действителност отхвърляме нещо друго. За страдание, споделяме „ да “ прекомерно постоянно.

Времето е стеснен запас. И макар че не можем да върнем към този момент прекараното време, можем по-съзнателно да изберем защо да го прекараме в бъдеще. По-добре отделите време за тези действия и хора, които са в действителност значими за вас.

В живота е значимо да намираме време за скъпите си хора! Защото животът е дом, обич, любов, грижа!

Обсебени сме от непрекъснатата претовареност, тъй че мнозина нямат време за здрави взаимоотношения. Може би е време да забавите и преосмислите своя метод към живота.

В последна сметка точно приятелите, фамилията и обичаните хора вършат живота ни богат и пълностоен. Не забравяйте за това! Опитайте се да намерите време за подсилване на връзките с обичаните хора и им обърнете повече внимание.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР