Японските брат и сестра олимпийски шампиони по джудо Хифуми и

...
Японските брат и сестра олимпийски шампиони по джудо Хифуми и
Коментари Харесай

Известният брат и сестра на Япония гледат към още олимпийско злато по джудо

Японските брат и сестра олимпийски първенци по джудо Хифуми и Ута Абе споделят, че се предизвикват взаимно в опитите си да защитят купите си на тазгодишните игри в Париж.

Братята и сестрите завоюваха самостоятелни златни медали в границите на един час един от различен на отсрочените заради пандемията Олимпийски игри в Токио през 2021 година и евентуално ще бъдат мощ, с която би трябвало да се преценяват още веднъж в Париж.

И двамата са четирикратни международни първенци, а Хифуми Абе сподели пред кореспонденти в Токио във вторник, че не желае да бъде надминат от по-малката си сестра това лято.

„ Знам, че и двамата работим интензивно и споделяме една и съща цел – единствено този факт ми оказва помощ “, сподели 26-годишният състезател.

„ Когато я видя да работи настойчиво и да поставя старания, това ми дава мощ и ме кара да мисля, че и аз би трябвало да работя интензивно. “

Хифуми победи Важа Маргвелашвили от Грузия, с цел да завоюва олимпийската купа при мъжете до 66 кг в Токио, малко откакто Ута завоюва златото при дамите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР