48-годишен мъж е задържан с кокаин и амфетамин при спецоперация

...
</TD
>48-годишен мъж е задържан с кокаин и амфетамин при спецоперация
Коментари Харесай

Задържаха русенец с кокаин и амфетамин

48-годишен мъж е арестуван с кокаин и амфетамин при спецоперация на полицията. Действията са осъществени от чиновници на секторите " Противодействие на престъпната престъпност " и " Специални тактически дейности " при ОДМВР - Русе, под надзора на прокуратурата.

В хода на профилираната полицейска интервенция, на 28 май в русенската околност " Астарджийка " е арестуван 48-годишен русенец. В момента на залавянето мъжът е пренасял найлонова торбичка, съдържаща кокаин, електронна везна и полиетиленови пликчета с цип.

Впоследствие е посочил и укритие наоколо, където е намерено количество амфетамин и полиетиленови пликчета с шлиц. По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на ОДМВР – Русе за закононарушение по член 354а, ал.2 от Наказателен кодекс.

Мъжът в началото е арестуван за период до 24 часа по ЗМВР, през вчерашния ден му е повдигнато обвиняване и с разпореждане на прокуратурата му е постановено задържане до 72 часа. Общо количествата на конфискуваните от полицията опиати са 94 грама кокаин и близо 900 грама амфетамин. Работата по следствието продължава под управлението на Окръжна прокуратура - Русе.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР