Влиятелна личност се обърна към социалните медии, за да критикува

...
Влиятелна личност се обърна към социалните медии, за да критикува
Коментари Харесай

„Омръзна ми да ми казват да отслабвам – обичам да показвам извивките си“

Влиятелна персона се обърна към обществените медии, с цел да подлага на критика „ културата на хранене “, изразявайки разочарованието си от това, че непрекъснато я поучават да отслабне.

Бела Дейвис от Австралия е известна с насърчаването на приемането на тялото в Instagram. И в скорошен пост тя разиска офанзивата на наличието за намаляване, с което се сблъсква онлайн.

Сензацията в обществените медии осведоми нейните 262 000 почитатели, че й е омръзнало да й се оферират „ фешън диети “, промоции за намаляване и трансформации на тялото. Тя призна, че в миналото е вярвала, че „ да живееш в меко тяло “ би било „ най-лошото нещо “, само че от този момент е пораснала да оцени извивките си.

За да илюстрира мнението си, Бела разгласява видеоклип, в който може да бъде забелязана да превърта през реклами за диети и намаляване на телефона си, до момента в който носи зелени бикини. Покритият текст гласи: „ В един свят, цялостен с това... желая да ви припомня да не се чувствате принудени да измененията тялото си единствено тъй като други...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР