Всички автомобили имат редица недостатъци, които обикновено започват да се

...
Всички автомобили имат редица недостатъци, които обикновено започват да се
Коментари Харесай

Няколко употребявани коли, които не са препоръчителни за покупка

Всички коли имат редица дефекти, които нормално стартират да се демонстрират след гаранционния им интервал. Точно по това време и огромна част от тези коли стартират да се продават и сменят притежателите си. Ето за какво, преди да купите използвана кола е добре деликатно да проверете положението на автомобила и да проучите неговите мощни и слаби страни.

А другите коли имат повече или по-малко и от двете. Експертите от немския авто клуб означават няколко автомобила, които не е целесъобразно да се купуват, като използвани, макар че, всичко зависи от съответния образец. Сега ще обърнем внимание на няколко ненадеждни използвани кросоувъра
1. Skoda Yeti  Няколко използвани коли, които не са целесъобразни за покупка

по-конкретно става дума за чешките коли с 1.4-литров турбодвигател, който е сдвоен с роботизираната DSG трансмисия на концерна. Експертите показват, че още преди да премине границата от 100 000 км, колата ще стартира да има проблеми с един от тези два елемента.
2. Volkswagen Tiguan  Няколко използвани коли, които не са целесъобразни за покупка

Отново става дума за същите възли и елементи или за екземпляри с 1.4-литров TSI мотор с турбокомпресор и роботизирана скоростна кутия DSG. По-конкретно за тези, създадени през интервала 2007-2016 година. При доста от тези коли ресурсът на мотора и скоростната кутия не надвишава 100 000 км пробег.
3. Mazda CX-7  Няколко използвани коли, които не са целесъобразни за покупка

Тук приказваме за версията, под капака на която е ситуиран 2.3-литров мотор с турбокомпресор. Според специалистите работата на автомобил с подобен мотор с вътрешно горене основава доста проблеми на притежателя.
4. BMW X5  Няколко използвани коли, които не са целесъобразни за покупка

Болшинството от модификаците, създадени през интервала 2006 - 2013 моделна година не са за препоръчване съгласно немските специалисти. Почти всички версии на немския кросоувър имат проблеми главно с съставни елементи по моторите. По-надеждни могат да се нарекат само Х5-иците, които имат трилитров дизелов мотор.
5. Hyundai ix35 и Kia Sportage  Няколко използвани коли, които не са целесъобразни за покупка

Тези два модела са иднентични, що се касае до възли и елементи, а в тази ситуация става дума за версии, пуснкани на пазара като нови от 2010 до 2015 година. Тези коли се характеризират с проблематични мотори, като по-конкретно иде тирада за моторите G4KD и G4NA, които постоянно " сдават багажа " преди пробегът да е стигнал 100 000 км.
 Няколко използвани коли, които не са целесъобразни за покупка

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР