Широко следен крипто стратег очаква през следващите месеци значително покачване

...
Широко следен крипто стратег очаква през следващите месеци значително покачване
Коментари Харесай

Тази криптовалута на ръба на голямо движение нагоре – какво да следим

Широко наблюдаван крипто пълководец чака през идващите месеци доста повишаване на водещ алткойн, обвързван с изкуствения разсъдък (AI), в границите на Топ 50.

Altcoin Sherpa осведоми своите почитатели в обществената медийна платформа X, че Render (RNDR), план, фокусиран върху графичните процесори (GPU), се чака да резервира ниския си диапазон като поддръжка.

Altcoin Sherpa, почитан глас в крипто общността, допуска, че Render ( RNDR ) е подготвен за обилни покачвания, като се допуска, че веротно ще задържи долния завършек на диапазона като поддръжка.

Според графиката на анализатора зоната към $10 съставлява долната граница на комерсиалния диапазон, а горната граница е $12.72.

Към момента на писане на публикацията Render се търгува на цена от $9.92. Базираната на Solana (SOL) криптовалута, която се подрежда на 30-то място, означи растеж от над 1% през последните 24 часа.

Освен това Altcoin Sherpa вижда бича краткосрочна вероятност за Биткойн (BTC) , само че изчаква топ криптовалутата да доближи по-високи ценови цели, с цел да удостовери възходящия си подтик.

„. “

Към момента на писане на публикацията Биткойн се търгува на цена от $66,993, което демонстрира нарастване с повече от 1% през последните 24 часа.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР