Годишният филмов фестивал в Кан винаги е зрелище, но изданието

...
Годишният филмов фестивал в Кан винаги е зрелище, но изданието
Коментари Харесай

По червения килим в Кан 2024: Вижте най-впечатляващите визии на звездите

Годишният кино фестивал в Кан постоянно е представление, само че изданието през 2024 година може да се окаже най-взривоопасното от години насам. Червеният килим на 77-ия фестивал в Кан се разпростира на фона на война и митинги. Движението #MeToo, което толкоз постепенно пусна корени във Франция, в този момент бързо раздира филмовата промишленост на страната. Фестивалните служащи заплашват да стачкуват, съобщи„ АсошиейтедПрес “.

Тази година годишното събитиеще предложи завладяващасмесица от нови филми, измежду които „ Емилия Перес “ на Жак Одиар (с присъединяване на Селена Гомес и Зоуи Салдана) и „ Доброта “ на Йоргос Лантимос (с Ема Стоун, Хънтър Шафър и Маргарет Куали). В журито вземат участие още повече звезди от А класа - измежду тях са актьорите Ева Грийн и Лили Гладстон, както и режисьорката Грета Гервиг и други

Всяка година аленият килим в Кан е едно от най-големите събития за стилните запалянковци - и за това има основателна причина. По традиция основният воин на вечерите (от 14 до 25 май 2024) е на първо място модата и то звездната мода - на артисти, актриси, режисьори, само че също и на модели и инфлуенсъри

Миналата година Дженифър Лорънс, Сидни Суини и Виола Дейвис се появиха в най-добритеофициални вечерни тоалети.

Тазгодишният театър не е по-различен. Филмовият фестивал в Кан е в разгара си, а звездите са в цялостен състав.
Вижте някои отнай-добри визии на аления килим от филмовия фестивал в Кан през 2024 г.Селена Гомес доказасвоята звездна класа
31-годишната певица и актриса се появи в прелестна черно-бяла рокля, до момента в който пристигаше на премиерата на кино лентата си „ Емилия Перес “ в Кан в събота, 18 май.

Овациите може и да са нещо всекидневно за министър председателите в Кан, само че преспрожекциите тук, както и на множеството места, нормално минават без нито едно ръкопляскане. Не подобен беше казусът с „ Емилия Перес “, който провокира сърдечни овации даже от страна на цинични критици и публицисти.

Гомес добави визията си с огромно сребърно колие, разнообразни пръстени и червен лак за нокти. Косата ѝ беше прибрана на конска опашка.
Кейт Бланшет


Австралийската актриса изглеждаше зашеметително, до момента в който грациозно се придвижвашепо аления килим за нощната премиера на „ Слухове “.

Кейт заложи на металическите цветове, като избра рокляпо поръчка на Louis Vuitton, която беше ръчно бродирана със златни микростъклени тръбички, които се простираха от украсените с кристали плещи.

Тя съчета визията си със златни сандали и бижута на Louis Vuitton, в това число обеци Radiance от сбирката Spirit.

Публиката приветства черния комизъм на кино лентата, като се смееше от самото начало на късната прожекция. Въпреки че част от залата се изпразни, до момента в който течаха надписите, по-голямата част от посетителите търпеливо изчакаха, с цел да отдадат респект на звездите на кино лентата. Колежката на Бланшет от „ Слухове “ Алисия Викандер не присъстваше на събитието.
Крис ХемсуъртиАня Тейлър-Джойзасияват на аления килим


Актьорът театралничи за фотографите при идването си на премиерата на кино лентата „ Фюриоза: Сага за „ Лудия Макс “
Аня Тейлър-Джой


Аня Тейлър-Джойбешетопло посрещнатаот светкавиците на фотографите и виковете на публиката, която нямаше самообладание да открие повече за новото кино постапокалиптично премеждие.
Ева Грийн


За фотосесията на членовете на журито Ева Грийн направи стъпка и повтаряне в структурирана визия на Vivienne Westwood.
Лили Гладстон


Лили Гладстон беше елегантна в рокля с риза на Gucci, зашеметяващи платформи и чифт обеци с квилинг на Joe Big Mountain.
Алтън Мейсън


Алтън Мейсън се появява на аления килим на 77-ия кино фестивал в Кан, облечен в обгръщащ фигурата шедьовър.

За поредна година световноизвестният модел и фешън исполин Алтън Мейсън продължава да демонстрира на алените килими какво им липсва.

Вдигайки талията, тази грабваща визия се състоеше от необятно оразмерено сиво двуредно яке с принт, съчетано с подобаващ чифт оразмерени необятни панталони, както и чифт заострени ботуши от змийска кожа.



Кристоф Монтенез, Надеж Босон-Диане, Сухейла Якуб, Сандра Кодряну, Ноеми Мерлан и Лукас Браво привлякоха вниманиетона аления килим за премиерата на„ Жените на балкона “ (Les Femmes Au Balcon)
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР