Бъдеща булка остана ужасена, след като сватбен магазин бързо я

...
Бъдеща булка остана ужасена, след като сватбен магазин бързо я
Коментари Харесай

Булката вбесява булчинската рокля изглежда „нищо като поръчка“, преди да осъзнае ужасяващата грешка

Бъдеща младоженка остана ужасена, откакто брачен магазин бързо я сложи на мястото й, когато тя се оплака, че пристигналата рокля наподобява „ нищо като " тази, която беше поръчала.

Жената призна, че е изпратила яростно известие до магазина, с цел да изиска възобновяване на сумата за роклята, и се почувства разочарована, че нейният лов за съвършената рокля ще би трябвало да стартира изначало. Тя прикачи фотоси на роклята, която беше избрала на манекен, показваща дизайн на рибешка опашка с кормила, преди да я съпостави с това по какъв начин изглеждаше роклята на нея, като доста от детайлите липсваха.

Но най-сетне осъзна, че е неловко неточност, когато магазинът отговори просто да уточни: „ Здравейте, облечете роклята от вътрешната страна на открито, апелирам, облечете я по верния метод. “ Булката беше оставена по шевове в личния си „ миг на русокоска “ и показа занимателното акцидент във Фейсбук, като написа: „ Преди две седмици сватбената ми рокля пристигна. Бях в действителност смутена от външния й тип и изпратих ядосан им...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР