Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник обвини Атлетико (Мадрид)

...
Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник обвини Атлетико (Мадрид)
Коментари Харесай

Рангник говори за накъсване на играта и любопитни съдийски решения

Временният управител на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник упрекна Атлетико (Мадрид) за раздробяване на игровото време, откакто тимът му беше отстранен от Шампионската лига от испанския тим.

Удар с глава на Ренан Лоди в 41-ата минута донесе успеха с 1:0 за Атлетико, който продължава на четвъртфиналите с общ резултат 2:1.

" Беше мъчно през второто полувреме и играта непрекъснато се прекъсваше ", оплака се Рангник. 

" Винаги имаше някой, който лежеше на терена. Бих споделил и някои любопитни съдийски решения. Не смятам, че са били решаващи, само че той прекомерно постоянно попадаше на тези губещи време лудории. Затова четирите добавени минути в края бяха смешни за мен ", добави той.

Юнайтед се хвърли в офанзива след почивката, само че футболистите на домакините се изправиха против солидната испанска отбрана. 

" Мисля, че изиграхме доста положително първо полувреме - тъкмо по метода, по който искахме да играем, с високо равнище на сила, само че не можахме да стигнем до един или два гола. Имахме няколко положителни момента, в които трябваше да вкараме, само че не го направихме. Допускането на това попадение при контраофанзива тъкмо преди полувремето не направи живота ни по-лесен ", сподели още немският експерт.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР